resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2527
    10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçı sonrası medyada oluşan algının açıkça etkilediği görülen teknik direktör. her iki başkan adayının da "sonuçlara göre bakarız" minvalinde verdiği demeçler, onu biraz daha maç-maç ve skor odaklı bakmaya itmiş gözüküyor. bu açıdan şu sözleri çok manidar:

    "malatyaspor maçı medyada önemsiz gibi görülüyor olabilir ama benim için önemliydi."
    "biz günün sonunda daha fazla puan kazanırsak, sonunda takdir yukarıdaki insanların olur."

    şu an gençleri düşünmemesi biraz da bununla ilişkili gözüküyor ki kendi penceresinden haksız sayılmaz. torrent değil kim olsa, benzer davranırdı diye düşünüyorum. bu durumu da maalesef ki başkan adayları ve medya yarattı.

    herkes kendisi üzerinden, geneli olumsuz olmak kaydıyla, pek çok şey söylüyor. zaten taraftarın deşarj aracı gibi oldu. ilgili-ilgisiz her türlü başarısızlığın fatura edilebileceği bir konumda şu an. bu bakımdan kendisininin yerinde olmak zor olsa gerek.

    kulüp efsanesinin bile "yalnız hissediyorum" deyip, buz kovalarının üzerinde maçları takip ettiği bir ortam vardı ki şimdi daha da büyük bir kaos hakim. ne başkan var ne camia, ne taraftar...tüm bu kaosun ortasına düşen bir katalan.

    her şeyi siyah ya da beyaz düşünenler için bu bir torrent övgüsü de değildir. insan psikoloji açısından zor bir durum.

    demeçlerinin tamamı için: (bkz: #3368503)

    (bkz: 18 nisan 2022 galatasaray yeni malatyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın