• 45007
    "ilk ve ikinci yarı çok farklı oyunlar oldu. şimdiye kadar oynadığımız maçlar içinde en kötüsüydü ilk yarı. oynamak istediğimiz şeyin tam tersiydi. hafta içi konuştuk bu maçın önemini. medyada geçen sanki fenerbahçe maçından sonra galatasaray için sezon bitti. biz kulüp içinde hatırlattık, amblem ve taraftar için kalan maçları kazanmaya çalışmalıyız. derbiden sonra mental olarak o çipi değiştirmek oldukça zor. bugün malatyaspor fenerbahçe'den faha fazla kontra atak yakaladı. hoca olarak böyle bir şeyi tabii ki kabul edemem."

    gençlere şans verilmesi ile ilgili olarak:

    "bir örnek olarak söyleyeyim. neden dinamo kiev maçındaki altyapı oyuncuları oynamadı diye. öncelikle biz galatsarayız ve en iyileri ile oynamamız gerekiyor. ikincisi de adil olmasa da bu durum, 5 oyuncuyu dışarıda bırakmak zorundayım. ben kesinlikle gençlere güvenen bir hocayım. önümüzdeki sezon devam ediyor olursam a takım ile çalışmaya başlaycak ve şans yakalyacak bu oyuncular. flamengo'da 7 oyuncuyu dahil etmiştim, barcelona'da zaten bu mentalite var. yalnız bunu tekrar söyleme ihtiyacı hissettim. medya bu maçı önemli değil gibi görüyordu ama benim için önemli bir maçtı."

    kerem aktürkoğlu ile ilgili:
    her hafta sonu maça çıkmak için efor sarf eden bir oyuncu. yaklaşık 70 dakika oynar diye düşünmüştük biraz daha fazla oynadı. oyuncular arasında yanlış anlaışma olabiliyor onunla alakalı. sakin ol çok iyi ikinci yarı çıkardın dedim. inanılmaz bir oyuncu ve insan. ellerinden geleni yapmak ve gol atmak istiyorlar. orada 200 ile atıyor kalplar. aralarında böyle konuşmalar geçebiliyor, hiçbir önemi yok."

    olimpiu morutan ile ilgili:

    benim floryada gördüğüm, yalnız yemek yiyordu. onunla iletişim zor olabiliyor. sadece kendi dilini konuşuyor. bazen tercümanı yanında olmuyor. profesyonel ve çok iyi bir çocuk olduğu için tesiste herkes ona yardımcı olmak istiyor. çok absürt şeyler duydum, morutan'ı yalnız bırakıyorumuşuz, onunla ilgilenmiyormuşuz gibi.

    yeni yönetim ile ilgili:

    öncelikle yeni başkanı tebrik edeceğim. burada karşılaştığımız durumla ilgili hatanın bizle ilgil olduğunu düşünüyorlarsa, istediklerini yapmak haklarıdır. biz onları tebrik edeceğiz. 1 ssene daha kontratımız var. takımı nasıl daha iyi yapabiliriz, bununla ilgili zaten planımız var. bana sormuşlardı daha önce de bir kaygınız var mı diye, yok dedim. dünya kupası kazanmış, lig kazanmış, çok prestijli, başarılı hocalar da buradan 3 ayda gidiyorlarsa, bu, türk futbolunun kendisine sorması gereken bir soru. ben işimi biliyorum: olabilecek maksimumum puanı kazanmak- dışarıdan duyduğumuz şeylere rağmen, fenrebahçe maçından sonra bitti gibi. biz günün sonunda daha fazla puan kazanırsak, sonunda takdir yukarıdaki insanların olur. ben gelecekte olacak bir şeyi kontrol edemem. her gün 12 saat çalışırım tesislerimizde. gerçekten vicdanım rahat.

    18 nisan 2022 galatasaray yeni malatyaspor maçı sonrası domenec torrent

    not:basın toplantısındaki bazı yerleri kesik kesik aktarabildim. eksiklikler olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın