• 11
    2021 - 2022 sezonunda süper lig dediğimiz saçmalıklar zirvesinin içinde 20 tane takım var.

    hadi tamam kaldırdın ve 3 takım çıkmaya hak kazandı, 2022 - 2023 sezonunda 23 takım olacak.

    23 takım her hafta 1 takımın bay geçmesi demek, yine aynı rezil döneme dönmen demek. aynı zamanda, aralık'ta oynanacak dünya kupası dolayısı ile liglere 1 ay ara vermek zorundasın.

    yani ağustos - mayıs arası yani 9 ayda 44 maç haftası yapman lazım, dünya kupası haricindeki milli maçları saymıyorum.

    kabataslak 36 hafta var desek, arada 8 maç haftası hafta içleri oynanmak zorunda, bu sefer türkiye kupasını da işin içerisine dahil etmen lazım.

    işin gerizekalılık seviyesini gören tek kişi ben olamam ya.

    souyorum, neden kaldırılacak küme düşme? bir kişi izahını yapsın bana. ama aklı başında gerekçelerle. birisi çıkıp desin ki "lig bu sezon şaibeli, tüm ligi iptal ettik" bak bunu kabul edeyim. geçtiğimiz sezonun yani 2020 - 2021 sıralamaları kullanılsın ve devam edilsin kabul edeyim. ki şaibeli, şike yaptığı ayan beyan ortada olan fenerbahçe'nin şikeli şampiyonluğunu onaylayıp trabzon'un elinden aldığınızın bedelini ödüyorsunuz verdiğiniz şampiyonlukla ki trabzon'da oy oranları %60'ın altına düşmesin. içine ettiniz zaten karadeniz'in, tüm yapısını değiştirdiniz sırf 3 kuruş para verecekler diye araplarla bir de buradan vurmayalım diyorsunuz.

    hadi ya, birisi gerçekten ama aklı başında bir gerekçe ile çıksın ve açıklasın "ya şu şu şu şu nedenlerden küme düşmeyi kaldırıyoruz" diye. hadi ya 1 kişi çıksın açıklasın madem öyle. bir tane aklı başında gerekçeniz yok ama "kaldırılsın". lan federasyon başkanı yok kim neyi nasıl kaldıracak allahın cezaları?

    bir futbol zevkimiz vardı onun da içine ettiniz, allahınızdan bulun ramazan günü ya. futbolu bu hale getiren kim varsa bir damla suya muhtaç kalsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın