aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Eren Aydın
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:21
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 83
    şans verilmese avrupa'dan bir takımla anlaşıp hayatını kurtaracak ve taraftarın küfürleriyle karşı karşıya kalacak*, şans versek futbolun f'sinden anlamayan taraftarın iyi oynasa bile skor üretememesi sebebiyle edeceği küfürleriyle karşı karşıya kalacak* genç oyuncumuz. allah kimseyi galatasaraylı genç futbolcu yapmasın.

    galatasaray taraftarı tamamen 2000li yılların fenerbahçe taraftarına dönüştü. nasıl fener bir genç oyuncu öğütme fabrikasıysa o zamanlar tıpa tıp aynısı olduk. fenerin o halde olmasının nedeni başarı odaklı, sabırsız ve gerici taraftarıydı. şu an ki galatasaray taraftarı da aynı şekilde başarı odaklı, sabırsız ve gericidir. ali yavuz kol'u iyi performansına rağmen torpille geldiğini söyleyip futbola küstüren, yunus'un psv maçlarından sonra futbolcu olmadığını iddia eden, 3 maç penaltı yaptı diye ozan'a sataşan galatasaray taraftarı genç türk futbolcuların önündeki en büyük engel olabilir.

    peki bu durumdan nasıl kurtulacağız. tek yolu jenerasyon değişikliği. ama yeni gelecek jenerasyonun başarısızlıkla sınanmış olması gereklidir. nasıl ki fenerin geçtiğimiz 14 senede 2 şampiyonluğu ve 0 şampiyonlar ligi katılımı var, aynı yoldan geçmemiz gerekli. bu başarısızlık sayesinde fener taraftarı kabuk değiştirdi, doğru olana yöneldi. maalesef ki galatasaray taraftarı da gittikçe kötüye gidiyor. fatih terim ayrılığı sonrası gençlerin şans bulabileceğine inanmıyorum. hiçbir teknik adam taraftar tepkisini oyuncuların üzerinden kendi üstüne almaya cesaret edemez, edemiyor. nasıl etsin ki! tarihinin en kredisi yüksek ismi genç oyuncu oynattığı için taraftarı tarafından yerden yere vurulmuş ve galatasaray düşmanları karşısında yalnız bırakılmış. bir başkası neden bu yolu tekrar yürüsün. galatasaray'ın başarısız olmasını istemiyorum, kimse istemiyor. ama küçülmesini de istemiyorum. keşke başka bir yol olsa ve taraftarı doğru yola kanalize edebilsek. ama gördüğüm kadarı ile acı reçete hariç kurtuluş yolumuz yok.

    eren'e geri dönecek olursak. bir genç oyuncunun galatasaray'a gelmeden önce süper ligde kendisini kanıtlaması gerektiğini düşünüyorum artık. sebebi yunus akgün'e küfür kıyamet düz gidenleri anca yunus'un ads'deki performansı ikna edebildi. yoksa yunus'un bunları galatasaray'dayken de yapabileceğini söyleyen kimse galatasaray taraftarını ikna edemedi. futboldan anladığını düşündüğüm kişilerin genç oyuncular hakkındaki fikirlerine adeta direnç gösteriyor taraftarımız.

    eren aydın, geleceği parlak genç galatasaraylı oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın