• 75
    kadro açısından en iyi olduğu yılı playoff yapamadan kapatmış sevimsiz takım. iyi de oldu. çok da güzel iyi oldu.

    norman powell ve robert covington eklemelerinden sonra kadro kalitesi ve derinlik olarak ligin belki de en iyi kadrosuna sahiplerdi ama kawhi leonard‘ın tüm sezon olmaması, paul george‘un bir süre sakatlıkla takımdan ayrı kalması doğal olarak takımı çok etkiledi. play-in maçından önce george’un covid olması da takımın kötülüğünün karması gibi bir şeydi ve nihayetinde new orleans pelicans‘a elenerek sezonu kapatmış oldular.

    kadro olarak ileriye dönük neler yapabilecekleri de kısıtlı durumda. oklahoma zamanında öyle bir sömürdü ki 6 sezon boyunca birinci tur draft hakları ya oklahomada ya da seçimi değiştirme hakkına sahip. takım zaten lüks vergisi sınırının üzerindeydi. free agent olan oyuncuları olmadan da hala çok yüksek bir maaş yüküne sahipler. luke kennard‘a verdikleri berbat kontratı çekmeye devam edecekler. robert covington, ivica zubac ‘ın rezil olduğu kısa oyun oynayan takımlara karşı bir panzehir gibiydi ama kontratı bitiyor. keza zubac’ın da öyle. ikisini birden takımda tutmak kolay olmayacak. benchten gelen iyi kötü bir terence mann vardı, onun da kontratı bitiyor. diğer bench oyuncuları zaten sadece kadroyu dolduran isimler.

    seneye kawhi sağlam dönerse muhtemelen son atımlık kurşunları olacak, o da olmazsa büyük ihtimalle dağılma sürecine girerler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın