• 794
    maalesef hocaların liyakat ile gelmediği bir yapı. o yüzden kaliteli hocalar bizim altyapıda çalışmaz. zaten verdikleri maaşlar ile hocalar çocuklara ilgi gösteremiyor, adamlar ailesini nasıl geçindireceğini düşünüyor, buna kafa yoruyor.

    ayrıca gelişme çağındaki futbolcuların alması gereken besinleri maalesef burada alamıyorlar. bir yemekhanesi var evlere şenlik buranın. abartmıyorum çıkan yemekler normal bir fabrikada çıkan tabldot yemeklerle aynı. mesela şinitzel çıkıyor yemekte ama bildiğin dondurulmuş tahta gibi şinitzeli ısıtıp çocukların önüne koyuyorlar. aynı şekilde dondurulmuş hamburger köftelerini ısıtıp servis ediyorlar. çorba, makarna zaten klasik hep var. bazen ucuz malzemeli tatlılar bazende meyve çıkıyor tamamlayıcı olarak. ama dediğim gibi ana yemekler çok kötü.

    hemen 100 metre ilerisinde a takımın yemekhanesine gittiğinizde ise 5 yıldızlı otele gelmiş gibi hissedersiniz. yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızdadır. açık büfe şeklindedir. sınırsız içecek, sınırsız et ki bildiğin yağsız saf et, makarnalar için en pahalı parmesan peynirleri, sosları vs. herşey vardır.

    burada çalışanlar için bile ayrım vardır. altyapıda çalışan hocalar ve personel altyapının o rezil yemeklerini yemek zorundadır ama a takım binasında personel iseniz a takım hangi yemekleri yiyorsa sizde o yemekleri yersiniz.
    bu da galatasaray'da ki ayrımcılığın sadece bir boyutudur.
    mesela altyapı sorumluluğu yapan müfit erkasap ve ali yavaş gibi isimler altyapının yemeklerini kendilerine layık bulamadıkları için hemen a takımın binasına kaçıp orada yemek yerler. ne de olsa onlara kimse birşey diyemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın