• 514
    30 nisan 2022 galatasaray olağanüstü seçimli genel kurulu öncesinde popülist söylemlerden kaçınarak ayağı yere basan açıklamaları ile takdirimi kazanmış başkan adayımız. burak elmas'tan öyle ağzım yandı ki söylediği şeyleri kanunlarla açıklamayan ve vaatlerine kanıt göstermeyen kimseye güvenim kalmadı. tabi ki eşref beyin de havada kalan söylemleri var, sponsorlukların hazır olması gibi.

    florya-riva-kemerburgaz'ı birbirine bağlı olarak görmesi benim için önemli bir detay. dursun özbek'ten bu projeler için yardım alacağını söylemesi benim için daha önemli bir detay zira bu projeler için son somut adımlar atan başkan dursun özbek'ti. her zaman derim; dursun özbek spordan ve taraftardan anlamaz ama yatırım ve proje için galatasaray'da daha iyisini bulamazsınız.

    gelelim eşref bey'in en önemli falsosuna, adı murat uysal. türkiye'deki hiperenflasyon ve kur patlamasına neden olan kişilerden biri diyebiliriz. doğal olarak başta galatasaray olmak üzere spor kulüplerinin devlete bağlanmasının önünü açan da kişidir. markette, pazarda, çarşıda alışveriş yaparken eskisinden daha az miktarda alım yapmamızın sebeplerinden biri de kendisidir. 2023 seçimlerinden sonra kimlerin kaçıp kimlerin kalacağını az çok biliyoruz. ben murat beyin kalacağına güvenmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın