resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2457
    14 nisan 2022 barcelona eintracht frankfurt maçı'ndan sonra eleştirilme sebebi galatasaray futbol takımı'nın barcelona'ya elenmesi değildir. barcelona dünyada her takımı eleyebilir ve bu hiç bir zaman sürpriz olarak karşılanmaz.

    fakat sevgili hocamız 10 mart 2022 barcelona galatasaray maçıve 17 mart 2022 galatasaray barcelona maçı'nda önce sürekli bizim barcelona'yı bilmediğimizi vurguladı. onların çok iyi takım olduğunu söyledi. hatta belki onlara yedek kaleci yetiştiririz diye kalede pena'yı oynattı. dünkü maçtan sonra eleştirilme sebebi bu söylemlerdir. allah'tan frankfurt tarafı dinlememiş hocayı. yoksa dünya'nın en iyi 3-5 takımından birini yenmek mümkün değil diye düşünür, bütün topları ileri şişirir, belki gol atarım diye oynarlardı. tabi kendilerine ve kulüplerine saygılı oldukları için bu tarz söylem ve eylemlerde bulunmadılar.

    muhtemelen ya kendisini, hala barcelona analisti zannediyor ya da bizi umursamıyor. zaten yaptığı eylemleri, oynattığı ve oynatmadığı oyuncuların zamanlamasına bakılırsa bence ikinci seçenek daha makul. hatta bence direkt dalga geçiyor ama olsun. biz vasata alışkın olmayan bir kulübüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın