• 506
    sadece ve sadece hayal satmadığı için övülen başkan adayı.

    adaylık başvurusu esnasında kulübe istesek de para koyamayız minvalinde açıklamalar yapmıştı. gerekçeyi de bankalar birliği anlaşması olarak göstermişti. çok gülüyorum bu manevralara. her şey müsait olsa sanki para koyacak mıydınız? besbelli düşük profilli bir listeyle geliyorsunuz. cemal özgörkey yok, tuncer hunca yok, maddi gücü geçtim gürkan eliçin gibi camia içine hakim biri bile yok. osman kocaman dışında ortalama bir taraftar olarak tanıdığım kimse yok. twitch yayınlarında burak elmas eleştirenlerden liste yapmışsınız. bunların hepsini geçtim bir insan sadece gerçekçi olduğu için galatasaray başkanı olabilir mi ya?

    son zamanların en büyük klişesi, "plan proje deyip büyük konuşan burak elmas'ı da gördük" söylemi. yahu burak elmas yalan söylediyse bizim suçumuz ne? rahmetli özhan canaydın dönemine tekrar mı dönelim yani? yarışmacılık yok, iddia ve çıkış yok, kendi yağında kavrul metodu... sonra yeğenleriniz çoluğunuz çocuğunuz fenerbahçe ambargosuna denk gelirse bir iki formayla da kandıramazsınız ama söyleyeyim. geçti o 14 yıl şampiyon olamadık romantizmi.

    eşref hamamcıoğlu acilen ne vaat ettiğini, galatasaray'a dair ne hayal ettiğini açıklamalı. hoş açıklamasa kaç yazar? sabaha kadar eşref hamamcıoğlu seçilecek çok net. o kadar rahat ki şu anda hiç röportaj vermesem dahi seçilirim diyordur kendi kendine. üzücü. galatasaray başkanlık koltuğu bu kadar kolay ulaşılan bir yer olmamalıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın