• 142
    bein sports, ihalede her pakete en yüksek teklifi verdiğini ve bazı paketlere tek teklif veren kuruluş olduğunu açıklamıştı. hatta yaptıkları tekliflerin, ikinci sıradaki tekliflerin iki katı olduğunu söylediler. durum böyleyken ne hikmetse nihat özdemir tarafından onaylanmadı ve bein medya ihale dışında kaldı.

    bildiğimiz üzere bein medya’nın sahibi katarlı nasır el halifi. cumhurbaşkanı’yla da arası iyi olduğu biliniyor. zaten katarlı birisiyse nasıl arası iyi olmasın öyle değil mi, neyse.

    nasır el halifi’nin, nihat özdemir’i cumhurbaşkanına şikayet ettiğini ve ihalenin tekrardan kendilerine verilmesi ricasında bulunduğunu düşünüyorum. hatta nihat’ın istifasının perde arkasında cumhurbaşkanı’nın olduğunu ve başına buyruk iş yapmasından dolayı da istifa ettirildiğini düşünüyorum. e seni sonuçta cumhurbaşkanı atadı o göreve, ona danışmadan ihale işlerine kalkışırsan sonuçlarına katlanırsın. trt’nin pat diye ihaleden çekilmesi de garip değil mi? bir kişi haricinde hangi güç ihaleden el ayak çektirebilirdi trt’ye? bakın göreceksiniz bein sports tekrardan 5-10 yıllığına bu işin tek yayıncısı olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın