• 18
    yeterliliklerini bilmediğim için zamanında eleştirilmesini hep saçma bulmuştum, hala aynı fikirde olduğum ikili. özellikle ülkede hemen hemen bütün hocaların yardımcıları aynı kalibrede iken ülkede sadece bu ikilinin konuşulması bir planın parçası olduğu çok belliydi. bu plan çerçevesinde, medyanın da desteğiyle yardımcı hoca diye torrent'le görüştü yönetim. torrent'in ben artık yardımcı hoca olmam demesinden başka sorun yok tabi.

    ayrıca futbol takımı limitleri varken de yardımcı antrenör getirmek sıkıntılıydı. muhtemelen bu ikilinin maaşı tl üzerinden verilir. yabancı bir yardımcı kendi para birimine göre aynı parayı istese yaklaşık bu ikilinin 15 katı maaş alacak demek. bu da zaten eksik olan takımımızın sahada daha da eksik olması demek.

    daha 1 sene önce pozisyon antrenörü sistemine geçtik diyen hoca, niye bundan vazgeçti demek yerine biz her zamanki gibi kişileri zan altında bırakmayı seviyoruz. bunu da kendi evlatlarımıza zarar vererek yapıyoruz.

    gerçi domenec hocanın yardımcılarının da hepsinin ispanyol olduğunu ve bu konuda hiç eleştiri almadığını düşünürsek galiba buradaki eleştiri sebebi de belli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın