• 14
    karakter bakımından, teknik adamlık kariyeri düşünüldüğünde, necati ateş’in üst seviyelere çıkacağını düşünmüyorum. bi kere politik değil, hasta derecesinde galatasaray’lı ve gördüğüm kadarıyla hitabeti de iyi değil. oyunculara sirayet etmesi bakımından hitabet önemli. futbolculuğunda da öyleydi. bizde oynadığı 2011-2012 yılı haricinde hep kapasitesinin altında oynadı. kadro dışı kaldı, kiralık gönderildi, yurtdışına bile kiralık gitti ama sahip olduğu yeteneğine yakışan bir kariyeri olmadı. en fazla hasan şaş kadar olur diye düşünüyorum teknik adamlığı

    selçuk inan ise başka bir mevzu. fatih terim ile birlikte çalışmasaydı illa bir takım çalıştırırdı. bi kere fazlasıyla zeki, sessiz sakin yapısına rağmen lider bir karakter, üstelik gayet politik bir adam. galatasaray’lı olduğunu biliyoruz ama bunu abartılı bir şekilde göstermedi hiçbir zaman. yeri geldiğinde konuştu, çoğu zaman sustu falan. oyun bilgisi de gayet iyi. bence olur selçuk’tan. bir iki takım çalıştırırsa kulübün kapısı açık, arda ile birlikte belki çalıştırırlar takımı.

    ben ileride arda turan’ın kulübümüzde görev yapacağını düşünüyorum. ister sevin, ister nefret edin umrumda değil ama önümüzdeki birkaç yıl içerisinde bu olacak. buna kendinizi hazırlayın bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın