resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2274
    levent tüzemen tarafından haftalarca "hocam bi şey söyliym mi, oyuncular sevmiyo hocam aferdersin... (sessizlik) bu kadar yani... (sessizlik)" diye diye taraftarın önüne atılmaya çalışılan bir hocaydı. oysa sahada, maç içinde, maç sonunda, maç sonu açıklamalarında durumun hiç de öyle olmadığını gördük. kerem, semih, muslera, hepsi hocadan övgüyle ve saygı-sevgiyle bahsettiler.

    oyuncuların bu tip açıklamalar yapmasına gerek yok. torrent tam tersine kolay hedef. bunca haftadır kötü giden işi ona yıkmak en kolayı. eğer topçular sürekli bir övgü sunuyorlarsa o hocayı seviyorlar demektir. bu, torrent'in hocalığını değerlendirmek açısından bir parametre midir? en azından parametrelerden biridir. ama sadece biridir.

    demek istediğim, levent tüzemen gibi yıllardır bu işi yapan biri bile alenen yanıltıcı beyanları bağıra bağıra söyledi torrent hakkında. kendisine yapılan terbiyesizlikler çok şükür çok azaldı. birkaç saplantılı insan dışında hakaret eden de kalmadı, artık sadece yeterli olup olmadığı konuşuluyor, tam olması gerektiği gibi.

    ben şahsen hâlâ karar veremedim. ışık verdiği bazı konular var, doğru ama yeterli mi? cidden bilemiyorum. pek sanmıyorum ama fenerbahçe'yi* yense de bu kararsızlığım değişecek gibi değil pek. yenilirse de direkt "olmaz bundan." demem. fenerbahçe istim üzerinde. hayvan gibi orta saha rotasyonu var. garanti maç çıkaramazsın o adamlara karşı şu şartlarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın