resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2273
    takımı devraldığında sadece kötü sonuçlar değil mental olarak da geri kalmış bir takım vardı.
    ancak sonrasını da tek tek anlatacağım.
    16 ocak 2022 hatayspor galatasaray maçını 4-2 kaybettik. takımın başına gelir gelmez hemen maça çıkmıştı daha takımı tanımıyordu.
    20 ocak 2022 galatasaray kasımpaşa maçını 1-3 kaybettik. takımın başına gelir gelmez hemen ikinci maçına çıkmıştı daha takımı tanımıyordu.
    23 ocak 2022 galatasaray trabzonspor maçını 1-2 kaybettik. takımın başına gelir gelmez hemen üçüncü maçını çıkmıştı daha takımı tanımıyordu.
    buraya kadar tamamız.
    zaten pek beklenti yoktu kendisi geldiği zaman. kimse tanımıyordu. ancak galatasaray futbol takımının ne oynayıp ne oynayamayacağını sağır sultan duymuştu.
    lig 2 haftalık araya girdi. artık hoca takımı tanıyordu.
    6 şubat 2022 alanyaspor galatasaray maçı 1-1 bitti. burada torrent adına ilk puan geldi. ancak rakip dakika 72'de 10 kişi kaldı ve bu avantajı lehine çeviremedi. halbuki elinde hamle gücü de vardı.
    12 şubat 2022 galatasaray kayserispor maçı 1-1 bitti. kayseri 3 gün önce türkiye kupasında fenerbahçe'yi son dakika golüyle eleyerek gelmişti bize. moral olarak yüksek kondisyon olarak bana göre tırt bir haldeydiler. ancak pek olumlu sinyaller vermedi takım ve torrent'in müthiş hamleleri ile 1 puanı ancak alabildik. hoca adına ikinci puan oluyordu bu maç.
    günler geçiyor hoca takıma ısınıyordu.
    21 şubat 2022 göztepe galatasaray maçını nihayet 2-3 kazandık. torrent adına ilk galibiyet olup puan sayısını 5 yapmıştı.
    ancak maçın gidişatı ve oynanan oyun endişe vericiydi. 87 ve 90. dakikalarda 2 gol bulup 3 puanı haneye yazdırmıştık.
    özellikle maçın ilk yarısı kendi yarı sahasına hapsolmuş bir galatasaray izlemiştik.
    27 şubat 2022 galatasaray rizespor maçını 4-2 kazandık. torrent kendisi adına ikinci kez 3 puan alıyor ve puan sayısını 8 yapıyordu. 70. dakika sonrası maçı alabildik. rize yeni teknik direktör değiştirmişti onun reaksiyonu oldu biraz maçta. ancak bizim adımıza olumlu sayılabilecek bir oyun yoktu. ancak çeşitli futbol severler kondisyonumuzun arttığını iddia etmişti bu maçla birlikte.
    5 mart 2022 konyaspor galatasaray maçını 2-0 kaybettik. sahada futbola dair hiç bir şey yoktu. çıkar formaları çıkar armaları farklı renk farklı arma koy kimse yadırgamazdı maçı bizim adımıza.
    geriye giden futbol sürüyor ancak kondisyonumuz artıyordu.
    10 mart 2022 barcelona galatasaray maçı 0-0 bitti. barcelona'ya deplasmanda yenilmeden dönmek büyük bir meziyetti ve takım bunu müthiş bir savunma reaksiyonu ile gerçekleştirdi. teknik direktör adına tebrik edilesi yerler zaman zaman vardı. ancak bizi bu maça getiren futbolun üstüne bir şey konulmadı aynı tas aynı hamamdı maç.
    14 mart 2022 galatasaray beşiktaş maçını 2-1 kazandık. torrent kendisi adına üçüncü kez 3 puan alıyor ve puan sayısı 11 oluyordu. maça harika bir taraftar desteği ile ve müthiş bir futbol ile giriş yaptık. "bu zamana kadar neredeydiniz yav?" kelimesini söyletecek cinsten bir 55 hadi bilemedin 60 dakika oldu. sonrası yine kayıp. gelecek olan barcelona maçını düşünecek olacak ki torrent hoca takımı frene bastırdı. ancak bu takım adına iyiye işaret değildi. kapandık ve maçı 2-1 bitirdik. tabi bir de şunu eklemem lazım. bence bizim aleyhimize büyük hakem hataları olmuştu. hem çıkmayan kırmızı kartlar hem verilmeyen penaltılar vardı. belki de tarihi farkı hakem önledi.
    17 mart 2022 galatasaray barcelona maçını 1-2 kaybettik. yine takdir edilesi bir maç oldu bana göre. zaten gücümüz ve yapabileceklerimiz belliydi. ona rağmen ezildik büzüldük diyemem. belki de torrent'in en iyi maçı bu olmuş olabilir benim açımdan.
    20 mart 2022 gaziantep fk galatasaray maçını 3-1 kaybettik. yine sahada hiç bir varyasyon yapamayan tek düze bir takım vardı. nitekim onun karşılığında son 7 8 hafta da galibiyeti olmayan takıma karşı mağlup olduk.
    ve son olarak 2 nisan 2022 galatasaray karagümrük maçını 2-0 kazandık. torrent adına dördüncü galibiyet ve 14. puan oluyordu. bana göre yine vasatı aşamayan bir takım vardı sahada. hatta muslera devleşmese klasik olarak puan kaybı çok yakındı. bir de talihsizlik yaşandı kerem aktürkoğlu erken sakatlanıp oyunu terk etmek zorunda kaldı. bu bakımdan torrent'in oyun içi plan sekteye uğradı. çünkü varyasyonu az tekdüze bir yapıda oynuyor galatasaray.
    yani diyeceğim o ki torrent yerine 60 yaşında yılmaz vural gelse daha az puan alınmazdı.
    yani diyeceğim o ki maç yokken övmem maç varken tahlil ederim.
    bir maça bakmam beklerim.
    bu adam ne yapar, hangi oyuncuyu nasıl kullanır, skor lehi ya da aleyhi olduğunda varyasyonları nelerdir?
    oyuncu kalitesini nereye çeker?
    şu saydığım maçların en fazla ikisinde adam akıllı bir oyun sergiledi galatasaray futbol takımı.
    hadi ilk üç maçı sayma on maç. tamı tamına on maçın ikisinde vasatın altında kalan bir teknik direktörün galatasaray futbol takımının başında işi yoktur.
    feldkamp sonrası 6 da 6 yapan cevat güler iyi bir teknik direktör mü? bu kıyas edilemez ancak takıma bir şeyler katmıştı mesela.
    prandelli sonrası hamza hamzaoğlu gibi kötü bir antrenör bu takımı şampiyon yaptı. hem de yine gerilerden gelerek.
    tamam takımlar ve oyuncular aynı değil ancak galatasaray forması da sadece bazı maçları almaya yeterdi.
    çok maç hatırlıyorum ıkına sıkına 3 puan aldığımızı. ancak bu zaman ki kadar kötü bir zaman ben hatırlamıyorum. evet dursun özbek'li mustafa denizli'li zamanı bile geçti bana göre bu dönem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın