• 490
    konuşmaları hayal satmayan ama dolaylı yönden net küçülmekten bahseden başkan adayı. galatasaray dibe vurduktan sonra her zaman radikal hamlelerle sıçrama yapıp başarı odaklı olmuştur. lakin bu süreç işi tam terse çevireceğe benziyor. aşağıya doğru olmasa da yatay şekilde boşluğa doğru gideceğiz gibi görünüyor.

    yönetim listesi, teknik direktör adayları ve futbol şubesi için söyledikleri de iç açıcı değil. tahminim fransız bir teknik adamla çalışacak. galatasaray küçük olsun bizim olsun zihniyetindeki liseciler için de pilav günlerinde fransızca konuşan bir teknik direktörü olumlu karşılayacaklardır. böyle şık giyimli, galatasaray'a yakışan. kendisinin başkanlığında tahminim liseciler lale devrini yaşayacaktır. sözde radikal hamleler adı altında başarısız bir kulüp, mutlu liseciler, mutsuz taraftar ve işin sonunda büyük bölünmüşlükle gidilecek yeni bir seçim.

    bütün bunların yanında kendisini metin bey'e tercih ederim. en azından ne olacağını biliyoruz. metin öztürk sürprizlerle dolu. nereye savrulacağımız belli değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın