• 44982
    olağanüstü bir seçim yapılacak. galatasaray'ın içindeki duruma bakınca her zamankinden daha fazla birlikte hareket etmeye ihtiyacımız var. her ne kadar fikir ayrılıkları olsa da bunları zenginlik olarak görüp birlikte hareket etmemiz gerek. umarız genel kurulumuz teveccüh gösterecektir. rakip aday ile bu yarışa giriyoruz. kim kazanırsa onunla birlikte hareket etmeye hazırız.

    kanun ve tüzük çerçevesinde seçimin iptal olmaması lazım. incelemeye tabi olan son 3 genel kurul. erken seçim kararı da genel kurulda alınmadı yönetim kurulu tarafından alındı. seçimin iptal edilmemesi gerekir ama aksi bir karar çıkarsa uymaktan başka çaremiz yok. bu konu galatasaray'ım iç konusudur.

    adaylı seçim galatasaray'ın geleneklerinde vardır. tek adaylı seçim bizde olmaz. çoklu katılımı her zaman destekliyoruz. önceki seçim 5 adaylıydı, bu seçim iki adaylı. diğer adayımızın listesi de bizimki gibi değerli üyelerden oluşuyor. umarım güzel bir seçim dönemi geçiririz.

    galatasaray kaotik bir durum yaşıyor. hiç bu kadar dibe vurmamıştı. biz popülist söylemlerden kaçınarak bu seçima aday olduk. popülist söylemlerin zararlarını gördük. şu anda akıl, güven ve sakinlik ihtiyacı var. kasa kolaylığı sağlamamız münkün değil. bunu kimse yapamaz. finansman yaratacak kaynaklarımız ve çalışmalarımız hazır. bankalar birliği anlaşması ve yeni spor yasası çerçevesinde kasa kolaylığı sağlayamazsınız zaten. bizim finansal planlarımız hazır. arkamızda güçlü bir iş dünyası desteği var. zamanı gelince açıklarız.

    geçen seçimlerde söylediğimi tekrar ediyorum. çok önemli bir süreçten geçiyor galatasaray. galatasaray'ın geleceğini ilgilendiren bu genel kurulu futbol şubesinin hocasına indirgememek lazım. göreve gelirsek konuyla ilgili profesyonel arkadaşlar çalışmalarını yaparlar, yönetime getirirler. biz de gereken tartışmaları yapıp kararı alırız. şu anda galatasaray'ın bir yönetimi var, takımın başında sözleşmeli hocası var. kurumsal devamlılık açısından bizim yerimiz bellidir."

    eşref hamamcıoğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın