• 489
    başkanlık evraklarını kulübe teslim eden resmi adayımız.

    açıklamalarının oldukça kritik olduğunu düşünüyorum. öncelikle hayal satmıyor bu olumlu bir şey. kritik açıklamalrından bana göre satır başları;

    1-kasa kolaylığı sağlanacak mı?
    eh-arkadaşlar bankalar birliği anlaşması çerçevesinde kulübe kasa kolaylığı sağlanması mümkün değil.

    2-pek çok spor adamı teknik direktör vb isimleri konuşuluyor belirli bir planınız var mı?
    eh-ben kurumsal devamlılıktan yanayım, göreve gelip, maddi manevi koşulları görüp buna göre profesyoneller ile karar almakta yarar var. önceden afaki konuşmalarla karar vermek çok akıllıca değil.

    ek yorum: galatasaray'ın ayrıca pek çok sorunu bulunmakta bütün bu sorunları tek bir şube özeline indirgemek genel problemlerin görülmesini engelleyecektir. olayları daha kapsamlıca ele almak gerekir.

    bu çerçeveden bakınca eşref hamamcıoğlu'nun sportif yönetim açısından burak elmas'ın mirası campos, sensible vb profesyonellere şans ve kulak vermeye yönelik beyanları önemli bir iş olacaktır. kurumsal devamlılık oldukça önemli bir kavram bütün hazırlıkları kaldırıp çöpe atmak verilen emeğe yazık olacaktır. hele ki transfer dönemine 5 gün kala takımın başına gelen bir yönetimin şapkadan tavşan çıkaramayacağını geçen yıl acı bir süreçle gördük. bu yüzden seçimin nisan sonunda yapılması ve gelen yönetimin geçmişin mirası iyi bilgilerle devam edip kötülükleri ortadan kaldırması elzemdir.

    ayrıca itidalli açıklamaları da önemlidir. amiyane tabirle maymun iştahıyla bir yerleri değiştirmek için mevcut maddi ve manevi koşulları incelemeden konuşmak çok iyi ve doğru olmayacaktır.

    listesi:
    osman kocaman
    boğaç göncü
    murat uysal
    mehmet emre mısırlı
    levent apaydın
    nizam hışım
    cevat genç
    utku dönmez
    murat karaman
    tamer saka

    ayrıca listede isim olarak geçmemiş ama evrak tesliminde prof. dr. suat sarı'yı da görmüştüm. kendisi önceki dönem sicil listesindeydi belki bu sebeple de yk listesinde olmadığı için haberlerde adı geçmiyor. iyi parti ibb meclis üyesidir aynı zamanda kendisi.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın