resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2259
    ben hocayı çok seviyorum arkadaşlar. gelişi biraz çelişkili olsada (ki yerine geldiği kişi fatih terim) ben inandım kendisine. yardımcı antrenör vs diye adama isim taktılar sürekli eleştirip küçük gördüler ama aldığı takım belliydi zaten ligde ne olduğu. avrupa'da da iyi giden takımı aynı seviyede tuttu ve nerdeyse barcelona'yı eliyordu. (ah o barça o kadar ağlamasaydı o maç öyle bitermiydi) fener maçı için bir şey diyemiyorum çünkü suyun öteki tarafıda belli bir form yakalamış gibi bir durum var ortada.(bkz: 10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçı)

    yönetimdeki sıkıntılar, seçim süreci vs malum. kim gelirse gelsin torrent hoca ile devam etme gibi bir durumu olacağını sanmıyorum maalesef. bana kalsa ben hocayı gelecek sezonda görmek isterim takımın başında.

    bakalım zaman neler gösterecek ama gitsede kalsada ben kendisinin elinden geleni yaptığını ve işine ve galatasaray'a gayet saygılı bir "teknik direktör" olduğunu düşünüyorum. umarım galatasaray ve galatasaray sonrası kariyeri başarılarla olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın