resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2252
    https://www.youtube.com/watch?v=jyfc_uIsw5U
    röportajını genel anlamda beğendiğim, çiçeği burnunda teknik direktörümüz. ancak, kendi ayağında oynayan kanat istiyorsa, birazcık da yaratmak için hamle yapmalı.

    sezon, zaten kayıp durumda, morutan sol açık olarak denenebilir, barış alper de sağ açık olarak denenebilir. bütün bunları aynı anda yapmak zorunda da değil. babel ve feghouli gidecek, bu oyunculara süre vermekten vazgeçmesi ve deneylerde bulunması daha faydalı olacaktır. onun dışında hatlar arası oyuncu 1. ve 2. bölge arası bir oyuncuysa, hatalı olacağını düşünüyorum. zaten ekonomik açıdan zor bir dönem geliyor. ama 2. ve 3. bölge arası skor yüküne katkı verecek bir oyuncuysa, doğru tespit.
    bence, bir yedek kaleci, bir yedek sağ/sol bek, bir adet tekniği ve skora katkısı yüksek, yaratıcı 10 numara gerekecek.
    tahminim, batuhan şen, berkan mahmut keskin, sarper çağlar, eren aydın üst kadroya alınacaklar. 10 numara konusunda ise transfer lazım. barış alper ve morutan, doğal ayağında oynayan kanatlar olabilir, çünkü yetenek setleri buna daha uygun.

    özet olarak, hocamız umarım, feghouli ve babel'in gönderileceğinin ve bütçemizin farkındadır. bir 10 numara transferi ile bahsettiklerini gerçekleştirebileceğinden eminse, kendisi ile devam edilmesinde bir sakınca görmüyorum. ancak, '2 tane doğal ayağında kanat oyuncusu, hatlar arasında oynayan ön libero, ofansif orta saha' transferleri isterim diye tutturmaz umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın