resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3259
    https://twitter.com/.../1511930761175261190

    dernekler masasına yapılan şikayette kendilerinin dahli yoktur. buradaki durum büyük olasılıkla bir önceki yönetimin bu yapılacak seçime girmek istemesi için genel kurulu iptal edelim ama seçim olsun çabasıdır.

    hani arada bir ibrasızlık daha mevcut ya, hani o ibrasızlıktan dolayı bu seçime giremiyorlar ya. biliyorsunuzdur kimin başının altından çıktığını. ülkenin kuzey taraflarını biraz düşünün, bulursunuz.

    ki seçim kararının alındığı madde 28.1 olduğu yani genel kuruldan bağımsız bir seçim kararı açıklandığı için genel kurulla bağlanmaz.

    madde 28: olağanüstü toplantı,
    28.1) yönetim kurulu kararı,

    bir de 87. maddenin 22. fıkrasına göre alınma seçim kararı vardır o da şudur:

    madde 87: yönetim kurulunun görev ve yetkileri şunlardır:
    87.22) genel kurulca mali ve/veya yönetsel yönden aklanmama durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde olağanüstü seçim genel kurulunu toplantıya çağırmak,

    bu bilgileri avukat üyemiz hem de sözlük yazarımız ahmet tirali eric cantona (kullanıcı) belirtmiş twitter'da.

    https://twitter.com/.../1512007844329050118

    kendisi genel kurulun iradesine saygı duyacağını açıklayan ve doğruca beklemeden ilk pazartesi seçim kararını açıklayan bir yönetim, bir başkan için de "görevde kalmak için çabalıyor" gibi komplo teorileri de üretmeyin artık ne olur ya.

    biraz aklı selim davranmakta fayda var. tamam, anladık kaos seviyorsunuz biliyoruz. ama her saniye her saniye de kaos olmaz, her şey bir yere bağlanmaz.

    lütfen biraz sükunet, biraz sakinlik. lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın