resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1287
    en büyük galatasaray düşmanlarından olduğuna inandığım; eski fenerbahçe asbaşkanı ve an itibariyle eski atanmış federasyon başkanı. atanmış yazdım, çünkü bu tarz kişilerin demokratik şekilde bir yerlere gelmesi mümkün değil ki zaten 3 aşağı 5 yukarı da bilinen bir durum. kendi ağzıyla '' galatasaray'ı affetmeyeceğim '' diyen bir insan nasıl olur da federasyona başkan yapılır ve nasıl olur da bu duruma camia olarak tepkisiz kalınır aklım almıyor. kendisinin başkanlığı döneminde futbol takımımız, tarihte görülmemiş doğramalara maruz kaldı ve bu duruma camiamız hiçbir reaksiyon veremedi. dahası bu adamın yerine sorunu öncelikli olarak hep başka yerde aradık. halbuki esas çıbanın başı bu adamdı.

    herkesin öncelikli olarak inancı, tepeden inme kararları uyguluyor görüşüydü. ama ben buna pek katılmıyorum. bu şahıs birçok konuda insiyatif alarak, bilerek galatasaray futbol takımını yarış dışı bırakmayı amaçladığına inanıyorum. federasyonun birimlerini kapsayan en hayati kurumların galatasaray ve fatih terim düşmanları ile doldurulmasına bilinçli göz yumulduğuna, bu süreçte çok fazla adaletsizlik ile karşı karşıya kaldığımız ortadayken bu durumları hem görmezden gelmesi hem de ara ara bizimle kavga halinde olmasını asla unutmayacağım.

    a milli takım ile turnuvalardaki başarısızlıklar, saraydan icazet almadan kendi başına karar verememesi, federasyonu siyasetin kucağına bırakması, süper ligdeki hakemlerin sonuçlara etki eden performanslarına herhangi bir yaptırım uygulanmaması, hakemler hakkındaki kararlar vs. derken birdenbire görevden affını istemek pardon istifa etmek zorunda kalmıştır. umarım bir daha yolu türk futboluyla kesişmez. zaten '' zorlu '' geçen futbol ikliminde kendini yıpratmasına gerek de yok. devletin ihalelerinden kazandığı paralarla keyifli(!) emekli hayatı geçireceğinden şüphem yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın