resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1285
    normal şartlarda yani siyasetin elini kolunu tff'ye sürmediği şartlarda, göreve başladıktan 6 ay içinde bunu ve ekibini yaka paça indirir, istifa ettirirlerdi. ama biz ama fener ama beşiktaş, biri mutlaka alaşağı ederdi. peki mevcut şartlarda noldu? kimse gık diyemedi yapılan haksızlıklara, arada bir başkanlar çıktı 2 kelam etti, taraftarın gazı alındı, sonra tıpış tıpış gidip oy da verdiler, ibra da ettiler. ben nihat özdemir'in de tff başkanı olmaktan çok mutlu olduğunu düşünmüyorum. adam ne güzel işinde gücünde, ihalelerden ihalelere koşup servetine servet katarken ne uğraşacak bu işlerle ama işte göklerden gelen bir karar var. üstelik tff başkanı olmuşsun ama yardımcın tarafından yönetiliyorsun. söz hakkın yok, etkin yok, tepkin yok, hiçbir ağırlığın yok. servet babanın çiftliğinde bir üyesin işte o kadar. hani güya demiş ya, iyi dayandım bugüne kadar, bu sözünün samimiyetine gerçekten inanıyorum. bir insanda hem makam olsun hem de yetki olmasın, çok kötü bir şey.

    ayrıca bize yapılan haksızlıklardaki payının yüzde 1'den fazla olduğunu sanmıyorum. adresi defalarca söyledik, servet yardımıncı'nın ve kadrosunun temizlenmediği bir tff'ye en azılı galatasaray taraftarını getir değişen bir şey olmaz, 2 günde bu çürümüş düzenin içinde kaybolur gider.

    biz bunların döneminde 2 şampiyonluk kazandık ya, sanmayın ki bunlara rağmen kazandık, izin verdikleri için kazandık. istemedikleri zaman neler yapacaklarını görüyoruz işte, bırak şampiyonluğu ilk beşe sokmazlar adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın