resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1282
    kendisi o goreve zaten herhangi bir rakibe karsi bileginin hakkiyla kazanarak degil de “atanarak” gelmisti. o yuzden ben olaya istifa degil de isi bitince cope atilmak diye bakarim.

    yazildigi gibi de kendisine denileni yapti. basaksehir sampiyon oldu, gene “yapilanma” ile 3-4 haftaya trabzonspor sampiyon olacak. en buyuk basarisi kabuslarina giren galatasaray’in icini karistirmak ve ligden uzaklastirmak oldu. bu onun icin zaten temel hedefti, tabi bunun icin basarili oldugunu dusunup muhtemelen ben gidiyorum agalar diyecek. ha bir de yabanci sinirini da tekrar geri getirdi.

    tek basaramadigi, zamaninda as baskani oldugu fenerbahce yine ayni terane oldugundan bir kupa dahi goremedi (ligi gectim, turkiye kupasi vs hicbiri yok) bir de bunlarin fason 28 sampiyonluk hikayesini icraata geciremedi.** bu yuzden de fenerli taraftarlardan da iyi kufur yedi.

    sonuc olarak kendisi ulkedeki karanligin batmisligin futbola olan iz dusumudur. emir kuludur. “atama” ile goreve gelir, atayan emri verir ustune de bir iki insaat ihalesi, biraz para. istediklerini alirlar.

    eger bu entry de “hukuki” veya baska sebeplerden silinirse bu da gunun ironisi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın