resim
Ozan Tufan
Takım:Trabzonspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1709
    ozan’ı istememin kendimce birkaç nedeni var aslında…

    1- adam yerli. yabancı kuralını hatırlatmama gerek yok sanırım

    2- sorumluluk alabiliyor. gerçekten alıyor, geçen yıla kadar her izlediğim fener maçında aldı. sözlükte oyun içinde kayboluyor diye eleştirilen cica ve morutan var ya, heh işte ozan tufan bunun tam tersini yapıyor. saçmalasa bile sorumluluk alıyor, canı isterse savaşıyor. bu durumunu sonsuza dek sürdürememesi, formsuz olması ya da kendisine bakmaması gayet normal. fenerbahçe gibi dünyanın en loser takımından bahsediyoruz aq. geçen yıl evinde sivassporu yense şampiyon olacak, gitti 3. oldu. böyle loser bir camiada oynamak kolay değil. adam geldiğinden beridir şampiyonluk görmedi. avrupa desen, en son şampiyonlar ligi maçını sultan abdulhamit döneminde oynamış fener. bence iyi bile dayandı

    3- bizim orta sahamızda koca bir kara delik var, mücadele gücü fizik açısından kusurlu. ozan bu durumda kritik görev üstlenir ve göreceksiniz, eğer alabilirsek her maç sonu alkışlanır bizim taraftar tarafından.

    4- bazı oyuncuları doğru takım yüceltir. mesela servet çetin. fenerdeyken tukaka edilen servet bizde nerdeyse 10 milyon euro verilip marsilyaya gidiyordu. o dönem bizde kule gibi defans eksikliği vardı. kafa vuruşu yapabilen adamımız yoktu bile. 2007-2008 sezonunda nerdeyse nonda ve ümit karan kadar gol atmış olabilir servet. hem de kritik maçlarda attı gollerini. öyle kopan maçlarda değil. servet süper bi stoper miydi? yoo. ama doğru takımla oynadı. fenerbahçede o dönem çok daha üst düzey stoperler vardı, bizde yoktu, bizde kral oldu. ozan da aynı şekilde olur diye hissediyorum. şu an orta sahamızda bırak kalifiye adamı, sayısal olarak bile bizi tatmin edecek sayıda adamımız yok. ve üstelik tembel gibi görünse de ozan aç bi futbolcu. dediğim gibi şampiyon olamamış, şampiyonlar ligi görmemiş, bize o yüzden ısınacağını düşünüyorum.

    5- son olarak da oyun stili. ozan versatil bir oyuncu. orta sahanın her bölgesinde oynar. gidip rakibi rahatsız eder. fiziksel olarak bezdirebilir. tahrik eder. topla da arası süper değilse de iyidir. arada sürpriz şutlar çıkarır. güzel goller atabilir. üstelik bu kadar baskı yapmasına rağmen kolay kolay sinirlenen bir oyuncu değil. aptalca kırmızı görüp kendini attırmaz. zaten bu özellikleri mükemmel yapan kişi chelsea’de oynuyor aq. bize şu an bunları temel olarak sağlayıp bize pahalıya mal olmayacak birini arıyoruz. üstelik de yerlisini arıyoruz. ozan gayet iyi oyuncu işte aq. her dönem okan suat emre üçlüsüyle oynadık sanki. saidou bile zamanında takıma fark sağlamış bi adam. saidonun kral olduğu bölgede, ozan ali sami yen’de kendine özel tribün grubu kurdurtur ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın