• 476
    bir önceki seçimde burak elmas ile kafa kafaya yarışan ve 40 oyla kaybeden kişi.

    mevcut durumda başkanlığı en çok hak eden kişi de denilebilir.

    o dönem ünal aysal'ın önerisiyle burak elmas ile bir araya gelinmiş ve ortak liste üzerinde toplantılar yapılmıştı ancak burak elmas buna sıcak bakmadı.

    mevcut seçim için adaylar açıklanırken meclisten geçen son yasa değişikliği ile ünal aysal adaylıktan vazgeçince o cephenin as adayı kendisi oldu. adaylığını açıklamak için aslında bence çok net şekilde ünal aysal'ın tavrını bekledi.

    bir önceki seçimde bütçenin 30 milyon eurolar seviyesine inmesi gerekliliğini de ciddi biçimde anlatan ve savunan, fatih terim popülizmine de çok karışmayan bir yapısı vardı. koltuğa gelelim bakarız seviyesindeydi.

    https://www.galatasarayaguven.org/ bu sitede seçim öncesi genel geçer projelerinden bahsettiği web sitesi. kemerburgaz hakkında henüz bir detay yok. daha çok kulübü dijital bir dönüşüme sokmam üzere çeşitli vaatleri var. columbus projesi o dönemde ilginç bulunmuştu ki ciddi gelir vaatleri var yine bu noktada. columbus projesi bu arada sanırım cemal özgörkey lokomotifliğinde yürüyecekti, şimdi cemal bey'in eşref bey ile yol ayrımına gittiği de ayrıca anlatılıyor.

    beni düşündüren 30 milyon euroluk bütçeyle takımı yönetirken futbol aklının cenk ergün olacak olması. bol bütçeyle muhteremin yaptığı transferler ortada* kısıtlı bütçeyle acaba neler yapabilir? eşref bey'in futbol bilgisinin uğurcan'ı muslera'ya yedek yapmak üzere olduğu malum. burada yol alınması gerekecek. * aslında yapı olarak campos, sensibile gibi bir ekolle çalışabileceğini düşünmekteyim. bakalım cenk ergün nasıl uyum sağlayacak bu konuya. zira menajerliğe devam edecek ise campos kendisi içinde ciddi bir network demek.

    son olarak dursun özbek aday olmaz ise muhtemelen eşref bey başkan seçilecektir. ancak dursun özbek'in adaylığı çatı usulüyle olursa cenk ergün kendisine değil "bombalar salı patlayacak" ekolü için çalışabilir.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın