resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4382
    zamanın idari olarak aklanamayan vasat yöneticisidir. halen kendisi hakkında 2.adam olarak olmasında sakınca yok deniliyor. işte bu zihniyet, galatasaray'ın bulunduğu durumun net göstergesidir. kendisinin o kadar yanlışları vardır ki say,say bitmez.

    bu adamın transfer olarak galatasaray'a zararı emre akbaba,falcao,diagne ile en az 50 milyon euro'dur. ayağına kadar gidip alamadığı brezilyalı forvetten, türk menajerlerin oyuncağı olmasına kadar transfer fiyaskolukları ile doludur. hele gider ayak, alpaslan ile aytaç transferleri tam tamanına anadolu kulübü zihniyetidir.

    kendisi ancak florya'da oyuncular ile tavla oynarsa sempatik gözüküyordu. o devirde bitti artık kimse albayrak gibi demode insanlarla iş yapmak istemiyor. yabancı dil desen yok, network desen yok.
    ahmet bulut'u ara gelsin. çok güzel iş ben de yapmak istiyorum.

    her şeyi geçtim, kendisi alex telles'i 6.5 milyon euro'ya porto'ya yollamıştır. bu bile üyelikten men edilmesi için tek sebeptir. ulan alex telles'i alan porto bile inanamadı bu kadar ucuza adam aldıklarına.

    albayrak ne futboldan anlıyor ne futbol camiasından... ne sponsor getirebiliyor ne finansal rahatlık sağlıyor. kendisi hakkında en büyük yalan; kasa kolaylığıdır. albayrak'ın bir kuruş parası kalmamıştır bu kulübün içinde. albayrak'ta herkes gibi kendi reklamanın peşinde.. bir başkanın veya yöneticisinin işi zaten budur. eğer kulüp parayı sıkıştıysa çıkartıp vermektir. zaten onu veremiyorsan orada işin yok.

    zamanında bak iktidar tarafına da yakın dendi. bir tane hayrımıza olan bir olayı yoktur. iktidar destekli tff, onun zamanında anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdi. hocamız fatih terim'in yemediği ceza kalmadı. eee nerede bu albayrak, ne kadar konuştu?. galip geline konuş,mağlup olunca sessiz kedi.

    galatasaray'a başkan olmakmış,ben de ara sıra hayaller kuruyorum; galatasaray şampiyonlar ligi finali kazansın diye ama işte ancak hayal olarak kalır.

    onun için galatasaray'a uzak siyasi mecralara yakın olsun. orada daha çok ekmek çıkar kendisine.

    https://twitter.com/...jgGjvyEqKsw&s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın