• 14
    mevcut bankalar birliği anlaşması gereği (en azından eskisi gibi) ya-pı-la-maz.
    parayı koyarsanız ama paranızı ancak anlaşma bittiği zaman alabilirsiniz çünkü öncelik zibilyon yıldır ödenmeyen borçlardır ve kulübe giren tüm kaynak ortak havuzda toplanır yarısı borç ödemelerine gider geri kalanı size verirler.

    ve bildiğim kadarıyla (yanlışsam düzeltin lütfen) bankalar birliği anlaşmasının yükümlülükleri hariç haziran 2022'ye kadar 20 milyon euro gibi maaş/transfer taksidi vs. ödemesi var yayın ihalesi bile sonuçlanmamışken hangi para ile yapacağız bunları bilemiyorum tabii.
    bu arada yeri değil ama burak elmas'ın ibra olmadığı mali genel kurulda "bütçeyi" onaylamayan süper zekalı üyelerimizin amacı neydi onu hiç anlamadım. yazılı çizili bütçe bu neyine itiraz ettiniz cidden merak ediyorum futbolcu maaşını geçtim damacana suyun ödemesini bile yapamazlar bu durumda.

    laf lafı açıyor konuya dönecek olursak yaz aylarında ciddi bir nakit ihtiyacımız olacak galatasaray camiasında 100+ milyon tl gibi bir tutarı kulübe 7 yıl bırakacak birini ben şahsen görmüyorum o nedenle şu kadar para ile geliyoruz diyen adaylara aman dikkat.
    özetle yaz bizim adımıza "sıcak" geçecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın