• 397
    “siz ne anlarsınız cahiller” kıvamı hitaplarla, eleştirenleri sabırsız olarak itham etmekle işin içinden çıkamayacağınız planlama.

    dün 20 mart 2022 gaziantep fk galatasaray maçında görüldüğü üzere maxim, vatandaşı cicaldau'nun yapamadığı ne varsa yaptı ve takımına maçı getirdi. sen bariz şekilde antep'li maxim'den yetenek olarak geride bir oyuncuya 6.5 milyon euro veriyorsan eleştirilirsin, eleştirilmeyi geçtim, istifa mekanizmasıyla profesyonel şekilde bedel ödemelisin. 6.5 milyon euro para mı abi? evet para... galatasaray için türkiye için inanılmaz para hem de. pandemi döneminde futbol endüstrisi iyice daralmış durumda ve kulüpler kemerleri sıkmış durumda, lille takımını şampiyon yapan oyunculardan jonathan ikone bile 14 milyon euroya fiorentina'ya gidiyor. 6.5 milyon euro ödeyip karavana yaptın, 4.7 milyon euroyu (bonuslarla) rumen'lerin emre mor'u diyebileceğimiz yetenekli fakat inanılmaz toy bir futbolcuya bağladın ve kendi değerin yunus akgün'e şans vermeyip murat sancak'ın takımına kiraladın. genç oyuncu, düşük maaşlı gelecek vaat eden futbolcu düşmanı değilim. sapla saman karışmasın diye söylüyorum, taraftar olarak 3-4 senedir galatasaray'da transfer yapan akla karşıyım. siz futbolcu falan seçemiyorsunuz. siz yetersizsiniz, sizin ipinizle indiğimiz kuyuda şampiyonluğa hasret kalacağız. marcao'yu tutturdular diye ekmeğini yemeye doyamadılar. sözlükte de sosyal medyada da yaverler var. fenerbahçe'yi küçümserler, vitor pereira üç kuruşa miguel crespo ve kim min jae'yi getirtti. bizim scoutlar şu ikisini o ücretlere getirtseydi burada eleştirenleri darağacına asarlardı.

    yeni gelecek olan yönetim inşallah yabancı ve kurucu bir futbol aklıyla hareket eder. planlamayı kimle yapacağınızı bilmiyorum ama kimle yapmamanız gerektiğini çok iyi biliyorum. paranızı doğru akıllara emanet edin. şikeye batmış vasat rumen ligi'nde dahi sinameki top oynayan adamlara 10-12 milyon euro bağlamayın. bunların hepsi ibrettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın