• 394
    planlama yapmakta hiçbir problem yok. mevcut 3 yıllık planlamamız da benim gözümde korkunç ilerlemiyor. bu takıma sezon başında cicaldau yerine stanciu, aytaç kara yerine dorukhan toköz gelseydi ligde muhtemelen ilk 4te olacaktık. orta sahada hem nicelik hem de nitelik olarak sıkıntı yaşadık. hücumda yaratmakta güçlük çeken savunmada da hem yetersiz hem de alternatifsiz bir orta sahamız var. dorukhan'ın trabzonspor'a imza attığı maaşlarla alınmaması doğruydu, stanciu'nun da bonservisi de istediği maaş da bize fazla geldi. bu transferleri yapmamak hataydı demiyorum, her şeyi doğru yapamazsınız zaten böyle bütçelerle. sorun 3 yıllık planlamada değil bu sezonun kadrosunu planlamada yapıldı. o da geri dönüşü olmayacak bir şey değil.

    barış alper ve morutan henüz isteneni veremediler ama her ikisi de genç futbolcular. 2 sezon kirada oynayıp büyük bir patlama yapabilirler, patlama yapmasalar dahi ortalama performanslarla da kendilerine ödenen bonservisi amorti edebilirler. boey verilen para ölçüsünde gayet iyi performans gösteriyor. berkan takımın 40 maç oynamak zorunda olan değişilmez oyuncusu değil de 25-30 maç süre alan görev adamı rolünde kullanabilse 4m euro değil 2,5m euro bonservisle gelse tartışılmazdı. ödenen bonservis fazla ama yerli oyuncu piyasası da belli. van aanholt konsantrasyonu yüksek olduğunda çok iyi bir sol bek, şampiyonluk mücadelesi veriyor olsak eminim çok daha iyi görünürdü şu an olduğundan.

    2022 yaz transfer sezonunda 2 tane iyi yerli 1 tane iyi yaratıcı orta saha alırsak çok düzgün bir mali yapı ve yaş ortalaması ile ligde yarışmacı olacağız 22-23 sezonunda. enseyi karartmaya da suçu planlamaya bulmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın