• 391
    bizden olmaz demeyi bırakmak lazım.
    planlama ve hedef gayet doğruydu ben oyuncu seçiminde (yaş ve maliyet olarak) bir sorun görmüyorum problem "oyun" seçimiydi. belki de teknik adam seçimimiz yanlıştı bu durum kişiden kişiye değişir.

    ben olsam fatih terim ile bizim yaptığımız genç ve potansiyelli oyuncu yatırımına girmezdim fatih terim ile yola devam edeceksem kendisinin başarılı olacağı orta yaş grubu ağırlıklı oyuncularla kupa kazanmak üzerine bir strateji izlerdim.

    ama bu tarz bir oyuncu grubu ile öğretmen bir teknik adam seçerdim ve taraftara durumu düzgün bir iletişim ile anlatırdım "vallahi kusura bakmayın biz yönetimler olarak kulübü mahvettik ve batıyoruz desteğinizi bekliyoruz ama bu iş uzun sürecek haberiniz olsun" biz iletişimi kulüp sitesinden yapılan açıklamadan ibaret sanıyoruz ama değil. iletişimi sürdürmek kesmemek gerekli fatih terim'in belki bu süreçte en başarısız olduğu kısım bu iletşim kısmıydı gerçi o açıklamları yönetim varken hoca niye yapıyordu derseniz haklısınız.

    benim idealimdeki sistem daha önce fatih terim başlığına yazdığım gibi yönetimlerin yiyemeyeceği bir sportif direktör futbol aklı projesiydi. ve 3 yıl değil 10 yıldan az olmaması gerekiyordu.
    fatih terim (veya x ama bence ilk adımları kendisi atlmalıydı) ve ekibi sportif direktör.
    bu sportif direktör ve ekibin belirleyeceği oyun sistemi üzerine tepeden tırnağa bir yapılanma.
    teknik direktörü, oyuncuyu, alt yapıda oyuncuların yetiştirilmesini hepsini kapsayan bir sistem.

    özetle bizim başka şansımız yok. bu yoldan taraftarın bir kesimi istemiyor twitter'da laf sokuyor diye sapamayız.
    oyna devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın