resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20674
    üç gün önce yetiştiği, kendisini 'arda' yapan kulübü yani galatasaray'ı sidik zoruyla eleyen barcelona'nın el classico galibiyetini kutlayan eski barcelona topçusu.

    bu takımın barcelona ile ilgili maçları hakkında bir paylaşım yaptı mı bu arkadaş? bir destek mesajı gönderdi mi? bu şahıs bu takımda utanmadan sıkılmadan kaptan yapıldı değil mi? nerede bu adam? geçtim sakatlığını, o başka bir mesele. nerede abi bu kaptan? takımının yenildiği akşam, üç gün önce elendiği takımı kutlayan kaptan olur mu ya? böyle skandal olur mu ya?

    yeter be kardeşim. inin artık şu takımın sırtından yahu. bıktık artık galatasaraylılık edebiyatınızdan, rezil paylaşımlarınızdan, nispet yapar gibi fotoğraf koymanızdan. işte sen bu yüzden bu camianın çocuğu değilsin arda. sırf bu çiğ hareketlerin yüzünden 'galatasaraylı arda' olarak anılamayacaksın. daha önce de dediğim gibi sen 'arda'sın. o kadar, fazlası yok.

    bugünden tezi yok sözleşmesi fesh edilmeli, galatasaray'dan uzaklaştırılmalıdır. şimdiye kadar sineye çekilen rezaletleriyle birlikte kendisine yakışan kovulmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın