resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 571
    geldi, neredeyse takımı 2. yaptı. bütün scout tayfaya, twitter fenomenlerine sorsan vitor pereira'nın hakkı yendi. genel olarak da iyi oynamaya başladılar. ceza sahasına vitor döneminde hiç bu kadar oyuncu sokamıyorlardı.

    işte; teknik direktör değişikliği yapıyorsan da böyle etki edecek. önder karaveli de ismail kartal da takımına öyle böyle ivme kazandırdı. torrent ne yaptı, diye sorası geliyor insanın. galatasaray taraftarına sorsan, irfan'ı mert'i kakaladık fenere. yani, arada kalite farkı yok. fener konfedarasyon liginde şamar oğlanı oldu, biz avrupa devlerini devirdik. ama 'arap ismail'in yaptığını guardiola'nın yardımcısı yapamıyor.

    bunlar mis gibi ders. ekşi sözlüğün vs hayatımıza soktuğu bu aşağılık duygusuna mis gibi kapaklar. dışarıdan gelen hep öndedir, buradaki bir cacık bilmez. her şey ideal şartlarda olsa belki öyle olabilirdi. senin dışarıdan getirebildiğin artık mancini değil aragones değil. beşiktaş hoca bulamıyor, hayatında bir kere lig bitiremeyen adama gidiyor. fenerbahçe 1.5 yılının hocasız tamamlıyor. ama buradan ders çıkarmak yerine; 'sergen ganyancı' , ismail ismail işte, hamza köylü cart curt. riekerinkler, cocular ne peki?

    kendi insanını hor görmeye bu kadar meyilli başka bir millet yoktur. ya da konforlu ve kısa yoldan progresif hissedebilmenin bu kadar norm olduğu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın