resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 4911
    bir taraftar olarak transfer olduğu günden bugüne gösterdiği performansla beni tatmin eden santrafor. 20 mart 2022 gaziantep fk galatasaray maçında gol atmasa da benzer şeyleri yazacaktım. kimse 36 yaşındaki gomis'ten hız beklemesin artık. bu adamı hızı dolayısıyla eleştirenler ne istediğini bilmiyor. gaziantep maçında geriden oyun başlatan ve oyunu geride kabul eden bir galatasaray var. bu maçın adamı olmamasına rağmen verebileceğinin maksimumunu veriyor.

    taraftarın ne istediğini anlayamıyorum gerçekten. gomis'in buraya gelirken hızıyla değil fizik gücü, pozisyon bilgisi, golcülüğü ve takım içi motivasyonu ile katkı sağlayacağı belliydi zaten. insanların hayattan nasıl beklentileri var anlayamıyorum. transfer olduğu günden bugüne kadar avrupa, lig demeden elinden geleni yapıyor. bu adamdan alamayacağınız şeyleri beklemeyin. gomis'in özellikleri belli ve olabildiğince verimli şekilde bu yeteneklerini kullanıyor.

    feghouli 3 ayda bir maça çıkıp sezonun en önemli karşılaşmasından sakatım diye çıkıp ertesi gün antrenmanlara katılıyor. arabistan'dan gelen gomis daha yaşlı olmasına rağmen son derece profesyonel bir biçimde her maça çıkıp elinden geleni yapıyor. kendisine getirilen şu eleştiriler ayıp gerçekten. burada o kadar ibrahimoviç'i, dzeko'yu övdük yaşlarına rağmen takımlarına katkı sağlıyorlar diye. demek ki bizde olsa koşmuyorlar diye linç edileceklermiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın