• 44935
    "herkese iyi akşamlar. düşüncem o ki güzel bir maç çıkardık. barcelona'ya karşı bu şekilde 2 maçta mücadele etmek kolay değil. öncelikle çok zor iki mücadeleden çıktı. dünyanın en iyi takımlarından biri barcelona. bu maçta da özellikle ilk yarı iyi mücadele ettiğimzi düşünüyorum. ikinci yardı da berkan'ın da söylediği gibi 10 kişi kaldığımız bir anda golü yememiz. ama kurallar böyle kabulk etmek durumundayız bunu. özellikle ikinci yarı son 15 dakika beraberlik için fırsatlarımız oldu.onun da önemli olduğunu düşünüyorum. hatta son 5 dakika net poziyonlarımız da oldu beraberlik için ama barcelona'yı tebrik etmek ve oyuncularımla gurur duyduğumu söylemek istiyorum. tabiiki bu hafta neler olduğunu herkes biliyor. pazartesi maçımız vardı,istanbul'a uçamadık, izmir'de antrenman yaptık, barcelona 1 gün fazla dinlendi ama bu bizim için bir bahane olamaz tabii ki de, ikinci yarıın başındaki gol kopma noktası oldu. 10 kişiyken golü yemek, gerisini toparlamamızı zorlaştırıdı.

    takip etmeyenler varsa, barcelona normalde oynadığı bütün maçları domine eden bir takım. tabii ki sonuçtan memnun değiliz çünkü sonraki tura çıkmak istiyorduk. ama gerçekleri görmemiz ve kime karşı oynadığımızı bilmemizde de fayda var. böyle bir takımı bir maçta yenebilirsiniz, şansınız vardır, onlar kötüdür o gün, ama iki maçta da böyle iyi mücadele etmek kolay değil gerçekten. şimdi ligi düşünmemiz ve en iyi pozisyonda biitmemiz laızm. takım şu an zaten gelişmekte sonraki adımları daha sonra düşünürüz."

    neden pulgar oynamadı sorusuna:

    "pedri ve de jong için adam adamaya yakın markaj yapabilecek oyuncularla, daha şiddetli oynayan oyunculara ihtiyaç duydum. taktiksel bir seçimdi."

    neden gomis ile başladığı sorusuna:

    "yorulduğu için bütün değişiklikleri yaptık. gomis ve mostafa için konuşuyorum. gomis ile yapmaya çalıştığımız, topu uzun ya da kısa ona ulaştıralım, dayanabilsin, orada korusun topu, oradan pozisyon bulalımdı ki böyle pozisyonlar da bulduk ilk yarı. onun ve mostafa'nın stlili farklı. daha sonra 1-0, 2-0 yaparsak baskıya dayanıp, sonuç alacaktık. bunlar iyi sonuç aldığımızda dahi, kötü sonuçta hata olarak görülebiliyor bazen. barcelona'daki maçta mostafa ile başladık çünkü boşluklara koşu yapabilen oyuncu. biz de iyi savunup, 0-0 'ı yakalayacak bir oyun oynarız daha sonra gomis'i sokarız siye düşünmüştük o şekildeydi oradaki plan da."

    savunma neden ilk maçtaki gibi olmadı sorusuna:

    "biz onlara karşı önlemimizi aldık ama ilk maçtan bazı oyuncu değişiklikleri oldu. pedri'inin alıp yakaldığı pozisyon gibi. ondan orada sonuçta değişiklik oldu. yoksa yediğimiz golde bizim hazırladığımız savunmamız orada duruyordu."

    nevzat dindar: yenilen goller canınızı sıktı mı?

    "kolayca derken, ilk attıkları gol inanılmazdı oyuncunun orada yaptığı. ikinci golde ise 10 kişiydik sahada."

    17 mart 2022 galatasaray barcelona maçı sonrası domenec torrent
App Store'dan indirin Google Play'den alın