• 351
    ilk yarı 1-1 bitti.

    golü kimin yüzünden yedik emin değilim. kimsenin hatası olmayabilir. çünkü çok acayip bir yetenek gösterdi pedri. fakat şunu biliyorum. golü yemeden önce dakikalarca, ataklar boyunca "kerem yerine dön yavrum, kerem yürüme kardeşim, pozisyon al çocuğum" dediğimi biliyorum. o dakikalarda kerem bildiğiniz hovardalığa vurmuştu. top kayıplarını umursayan biri hiç olmadım. belhanda'ya sülale boyu geçirilirken top kaybı yaptığında, o zaman bile çok önemli olmadığını, aksine gerekli(!) risk alıyorsanız bunun illaki olacağını düşünürdüm.

    yine aynı şekilde düşünüyorum. top kaybedilebilir ama yahu o pozisyonunuza bir zahmet geri döneceksiniz. eliniz belinize gitmeyecek. "arkadaş o kadar koştum, şimdi bir de geri mi koşacağım" demeyeceksiniz. o pozisyona, sıfır noktasına geri dönülecek. kaldırmıyor, futbol bunu. hele kalbur üstü takımlara karşı hiç kaldırmıyor. sizin pozisyonunuzu yamamak için kayma yapıldığında tüm düzen alt üst oluyor. ki zaten bu maç özelinde kale karşısını çok iyi kapatamıyorduk.

    golü bu yüzden mi yedik. gerçekten emin değilim. heyecandan o kadar detaylı izleyemiyorum. aslında o yüzden yemedik. pozisyonun sol kenarla bir alakası yok. hatta kerem'in o sıralar yürüdüğü ortadan şekilleniyor pozisyon.

    gelgelelim bu bir şeyi değiştirmez. kerem o pozisyonuna dön kardeşim. çünkü bu maçı alacaksak hiçbir şekilde disiplinden kopmayarak kazanacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın