• 200
    sanırım son yıllarda göreceğimiz en kalabalık taraftara sahip olacak maçtır. 11-12, 12-13 sezonlarındakine benzer olarak merdiven boşluklarının dahi dolu olabileceği görüntüler ortaya çıkabilir. ne yazık ki bunun bir cezai yaptırımıyla karşı karşıya kalabiliriz. yönetim inisiyatif ve önlem almıştır diye ümit ediyorum.

    maça gelirsek; bir taraftar olarak gerçekten "tatlı" sıfatıyla benimsiyorum bu maçı. barcelona gibi bir kulüp neredeyse 20 yıl aranın ardından galatasaray'ın ev sahipliğinde türkiye'ye geliyor. geçmiş yıllara göre kadro kalitesi tartışılır fakat barcelona ismi küçümsenemez ve es geçilemez. 10 mart 2022 barcelona galatasaray maçında çok doğru oyunla alınan "avantajlı" skoru burada taraftarımızın desteğiyle çeyrek finaline dönüştürmek için önümüzde 90 dakika var. her dakikası konsantrasyonu eksik etmememiz gereken, dikkatli olmamız gereken ve doğru oyunla bileti kapmamız gereken 90 dakika.

    bu akşamki maç bu sezonun kalanına ve gelecek sezon adına bize umut ışığı yakabilir. ali sami yen'de 2022 yılında barcelona'yı elemek çok başka ve çok tatlı olaylara bizi daha yaklaştırabilir. taraftarıyla, oyuncusuyla, teknik ekibiyle şahane bir maç olması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın