• 180
    insanı uyutmayan, sabahın köründe kaldıran, 2-3 gündür biletini almak için her yolu denediğim ancak alamadığım, insana hayaller kurduran maç, sonu güzel olursa hayatımızın en güzel spor anlarından birine sebep olacak maç.

    galatasaray uzun süredir böyle tatlı bir maça çıkmıyordu açıkçası. avrupa farklı, hele bu sezonki ligdeki rezilliğimizi, galatasaray'ın başkanını ve yönetimini düşündüğümüzde şu maçın havasını aklım hayalim almıyor. onca negatif şeye rağmen önce 2021-22 uefa avrupa ligi sezonu 16. turu eşleşmesi ilk tur maçında barcelona'da 0-0 berabere kaldık, döndük 2021-22 sezonunda iç sahada beşiktaş'ı yendik ve bu sezon ilk defa müthiş bir sinerji var. son havalı maçı oynadığımızda ve sonu güzel bittiğinde 2013 yılının aralık ayıydı ve sneijder'le juventus'un kara gömmüştük.

    şimdi 2022 yılının mart ayı içerisindeyiz ve rakip barcelona. umarım gün sonunda gülen biz oluruz. hafta çok güzel başladı, bu sene çok üzüldük ama bu maç başka, ali sami yen başka, ali sami yen'de bir avrupa devini yenmek başka.

    şans yanımızda olsun, attığımız gol yediğimiz ofsayt olsun. galatasaray'ımız için çok önemli maç ve ihtimaller dahilinde bir fırsat, bir umuda yolculuk olacak şu maçtan gelecek güzel bir sonuç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın