• 9
    (bkz: 14 mart 2022 galatasaray beşiktaş maçı)

    rakibin 1. bölgesinde yapılan presi ifade etmek için yanlış şekilde kullanılan bir kavram olduğunu düşünüyorum. eğer gerçekten kast edilen 1. bölge presi ise maçın ilk yarısında gayet iyi yaptığımızı söyleyebilirim ve hem doğru pres kurgumuz, hem oyuncu kalitemiz, hem de beşiktaş'ın şaşırtıcı ve ekmeğimize yağ süren 11 tercihi sayesinde bu presten ciddi verim aldık.

    bundan sonrası için 2 endişem var. ilki 23 ocak 2022 galatasaray trabzonspor maçı senaryosunun tekrarlanması (oldukça hızlı geçirdiğimiz ilk yarı sonrası ikinci yarıda 70-80 arası hariç kontak kapatmıştık). ikincisi de üst üste 2 yüksek tempolu maçtan sonra çıkmış olacağımız 17 mart 2022 galatasaray barcelona maçı'nda gereken enerjiyi sarf edememe ihtimalimiz.

    ilk endişem çok büyük değil, 2 farklı önde olmamız, kendi stadımızda olmamız ve kalite farkı beni nispeten rahatlatıyor. ancak barcelona maçı hakkında biraz daha endişelenmeye başladım.

    bu konuda da teknik ekibin takımın fiziksel durumunu doğru teşhis edip takımın gücünün barcelona maçına da yeteceğine kanaat getirdiklerine güveniyorum. umarım bu güvenim boşa çıkmaz, nice "hücum pres"lere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın