resim
Bülent Uygun
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sivasspor
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 392
    (bkz: hiç uygun değil)

    itici konuşmaları , tepki çeken hareketleri ve düz bakış açısı yüzünden başarılı değil eh işte olan teknik direktör. evet sivasspor ile bir şeyler yaptı fakat bunun nasıl olduğu , ne gibi bir altyapısı olduğu tartışılır. * ayrıca kendisi tam olarak kuramadığı takımını , o "müthiş" başarıları sonrası sırf bu başarısız idare şekli yüzünden şampiyonlar ligi ön elem turu esnasında rezil etmiş , lig başladıktan bilmem kaç hafta sonra puan almıştır. evet düz bakıldığı zaman süper işler yapmıştır , zira takımı şampiyonluk yarışı vermiş olan bir anadolu takımı.

    peki , sırf anadolu takımı çalıştırdığı halde şampiyonluk yarışı vermek , sadece bu bile "başarı" kelimesi için yeterli ise , bunu iddia eden insanlar cevaplasın isterim ;

    1 - zamanın fırtına gibi esen takımı eskişehirspor'un teknik direktörü kimdi ?
    2 - zamanın fırtına gibi esen takımı gaziantepspor'un teknik direktörü kimdi ?
    3 - zamanın fırtına gibi esen takımı gençlerbirliği'nin teknik direktörü kimdi ?

    bütün bunlara cevap verdikten sonra o teknik direktörler daha sonra neler yapmış onları tartışabiliriz. ayrıca bunlar verdiğim en basit örnekler. ha derseniz ki "kim ulan o zaman gelecek vaad eden teknik direktör ?" , işte ben o zaman ertuğrul sağlam derim. bu uygun değil ama ertuğrul sağlam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın