• 69
    öncesinde beceriksiz gs yonetiminin yine vasifsizligini kanitlarcasina bizi rezil ettigi mac.

    çık oyna. haftada iki mac yapamayan profesyonel oyuncu grubu mu olur arkadas? daha gecen gun torrent genis kadrodan yakindi. yeterli sayida sozlesmeli oyuncun var. yok turk futboluymus, yok ulke puaniymis... sunu yillarca ezik, gorgusuz rakipler yaptikca dalga gectik. aynisini bizimkiler yapiyor.

    hava durumu, bizimkilerin barcelona'dan donmemesi, zeminin kotulesme ihtimali ve sakatlik olasiliklari gibi etkenleri anliyorum ancak sartlar ne olursa olsun cikip oynayacagiz. biliyoruz ki federasyon izin verse dahi bjk hayir diyecek. bunu bile bile neden takimin ve taraftarlarin dikkatini dagitiyorsunuz? gs dusmani adamlarin agzina neden laf veriyorsun?

    bir yonetim ve teknik ekip dusunun ki yaptiklari her sey yanlis olsun. ya ben düz taraftar olarak bu sacmaliklari takip etmek zorunda miyim? yine ne yapip bizi rezil edecekler diye gerilmek zorunda miyim? hem besiktas hem de barcelona maclari stadyum tam kapasite dolu olacak. taraftarla birlikte alinacak bjk galibiyeti persembe gunune de olumlu yansiyacaktir. bunu dusunmek cok mu zor? hicbir sey yapmasalar daha faydali olacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın