• 6
    gelselerdi kendileri için sahada rezalet oyun olmaması durumunda tepki gösterilmeyecek ve elimizi rahatlatacak ikiliydi. ikisi de maddi sebeplerden ötürü gelmese de durumları tamamen farklı herkesin bildiği gibi.

    mert hakan farklı alabilirdik. alamadık, indirim yapmadı ancak o dönem 2-3 oyuncu dışında tüm profesyonel futbolcularımız %15 indirim yapmışken mert hakan indirim yapmak istemedi. tüm takım indirim yaparken çok seviyorsa onun da kabul etmesi gerekirdi tabii biz taraftara göre. transfer çalımı adı altında bizle anlaştığının üzerinde teklif gelince tabii imza parası falan derken sağlam para almıştır.

    irfan can ise alma imkanımızın olmadığı bir oyuncuydu. bize gelmek istemesi sebebiyle fb ödediği bonservis, prim ve giden oyuncuların bonservis bedeli hesaplanırsa 15 milyon euro sadece tapusu için verdi. biz nakit olarak o parayı çıkarsak bile şu an ki yapıda o oyuncuyu asla bize vermezlerdi. vedat muriqi, mevlüt erdinç gibi oyuncularda da benzer senaryolar oldu. biz bonservisi olan oyuncuya talip olduysak ve ligde iş yapma potansiyeli varsa asla bize yar etmiyor şu an ki sistem.

    mevlüt erdinç için başak bizden 1-1.5 milyon euro bonservisi isterken fb ye bedava gönderdi. sırf bizde iş yapma ihtimali bile oyuncunun bize gönderilmemesi için yeterli sebep. ya da kasımpaşa fatih öztürk'ü hediye ettik gibi gösterirken oyuncu alacaklarından vazgeçti. buna rağmen daha değerli thiam'ı fb'ye gönderdi. arkada neler dönüyor bilemem ancak bir süre daha sözleşmesi devam eden oyunculara talip olmamamız gerekiyor. ancak bize zaman kaybettirip rakiplerimize gönderilir ve biz yerine daha iyisini bulmak için yabancılara para harcarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın