• 3
    elimizde bu denli kötü bir orta saha varken yabancı kuralı varken oyuncular da bizi istiyorken alamamamız bize çok büyük eksi yazdı.

    bu sezon fenerbahçeyi düzenli isteyen mert hakan'ın kim min jae ile beraber en verimli ve istikrarlı oyuncu olduğunu görmüştür. kaos ortamında olmasa daha da verimli olur. galatasaraylı olduğu da bilindiği icin ekstra itici hareketler yapıyor.

    irfan desen ligdeki kerem ile beraber en yetenekli oyuncu. fenerbahçenin düzensizliğinin o da kurbanı oluyor. karakteri de şımarıklığa ve hizipçiliğe müsait gibi duruyor. ama tek başına inanılmaz hücum gücü.

    irfan için fenerin verdiği paralara çıkamazdık kesinlikle. gelecekten yorum yapmak da tabiki en kolayı ama etebolar, besiktasa kaptırdığımız gedsonlar ve totalde 15 verdiğimiz cica-berkan-morutan'lari düşününce bedavaya alınacak mert hakan, sene ortasında yollanmayacak belhanda, irfan, taylan ve orta sahada değerlendirilecek feghouli rotasyonu ile şampiyonluk yarışında olurduk muhtemelen.

    burdan çıkarılacak sonuç şu olmalı; hiçbir yönetici taraftar aklı ile iş yapmamalı. 2021 ocak ayında diagne-irfan can takası senaryosuna taraftar hayır diyordu, onun karakteri şöyle bunun karakteri böyle bu fenerli bu beşiktaşlı diye diye kimseyi kabul etmiyoruz. maç başı 11 kez topla buluşan cicaldau'ya kalıyoruz.

    bunlar en azından gördüğümüz izlediğimiz adamlar oluyor. scout tayfa bizi yazın bir gazlıyor; noname güney amerikadan, balkanlardan her topçu prime selçuk, melo anasını satayım.

    totalde almayarak ozellikle irfan can konusunda mali olarak o tarih itibariyle doğrusunu yapmış olabiliriz. ama, mustafa cengiz'i aşırı sevenlerin özellikle sözlükte radikalce iddia ettiği gibi asla kötü futbolcu değiller. hatta bizim güncel orta sahamızın tamamından iyi oldukları kesin. ha, cicaldau'nun yanına de bruyne arkasına kante konulursa topsuz alandaki müthiş sezg... yapamadım.

    (bkz: 6 mart 2022 fenerbahçe trabzonspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın