resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 644
    sakatlığı gecktikten sonra eksi performansına ulaşamamıştır diyecegim de adamın eski performansı denen pefromansı denen şey 7 maç zaten. bize gelmeden once ortada yoktu geldi 7 maç oynadı 20 maç kaçırdı.
    sonra ligdeki ortalama bir bek gibi döndü.
    sorun adamda değil sözlükte.
    olan şu aslında;
    fransadan gelmiş, genç ve siyahi bir oyuncu var, zaten sözlük yazarlarının en sevdiği kombinasyon, ustune bir kaç maç performans verince zaten efsaneye dönüşüyor. bir yazar hakkında övgü dolu bir değerlendirme yapıyor ve arkasından belki daha önce alıcı gözle bile izlememiş bir sürü yazar benzeri şeyleri döşüyor sonrasında aynı oyuncuyu eleştiren futbol cahili yapılıyor.
    bunun bir benzeri halil için de yaşandı. açıp 2. defa kiralanacagı doneme bakın, ne allahın lutfu oldugu kaldı, ne galatasarayın kurtarıcısı olacagı. nitekim su an durumu ortada.
    sonuç olarak bu adam zaten muthis bir yıldız değildi, ilk geldiği donem iyi fiziği ve yakaladıgı hava ile fark yaratıyordu, su an ne fizigi var ne havası. seneye kalırsa belki daha iyi olur, turkiye ligi icin de idare edecek seviyeye gelir. carole un bir versiyonu sonucta mesela carole de bu hafta iki asist yaptı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın