resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3040
    yalancıdır. bunu tek başına yazdığımda entry siliniyor. şimdi yalanlarını, kanıtlarıyla tek tek ortaya dökeceğim, umarım entry'nin ömrü de uzun olur. zira kendisine hakaret etsem yalancı demem, çok daha ağır kelimeler kullanırım.

    yalancı sadece, yalan söylediği anlaşılan kişiler için kullanılan bir kelime. göte, gluteus; yalana da siyaset demeyeceğim.

    100 günlük hedef ve vaatlerinin tamamının yalan olduğu hepimizce biliniyor. tabi ülkemizde verilen vaatlerin tutulduğu zaten görülmemiştir, bu vaatlerin kuyruklu birer yalan olduğu daha söylendiği tarihte belliydi. hepinizin malumu olduğu için bu kısmı uzatıp tek tek yazmayacağım.

    bir diğer yalanı ise guardiola'dan başka kimsenin yardımcısı olmam diyen, domenec torrent için yardımcı pozisyonunda görüştüklerini söylemesi. bunu da ben demiyorum, bunların getirdiği hoca diyor bizzat. hayırdır takıma guardiola'yı mı getirecektin? yoksa yine mi yalan söylüyordun burak?

    gedson'u bütün dünya istediğini bilirken, almayın diye beşiktaş yöneticisini aradıktan sonra ya zaten biz istemiyorduk demen de mi yalan değil?

    zaten bu arkadaş konuştuğu an, birden dünya belirsizleşmeye başlıyor. "birçok sebep var", "altında başka nedenler var", "söylenenlerin çoğu yalan", "şu an konuşamam", zart zurt. asla net, üstü kapalı olmayan bir cümle kuramıyor. çünkü yalan söylüyor.

    tff'yle görüşmesinde açıklama yaparsam yer yerinden oynar dedi. açıklama yapın dediler, konuştuğum kişiler izin verirse yaparım dedi. nihat özdemir e yap madem dedi. yine yapamadı.

    işin özü, sen hiçbir galatasaraylıyı salak yerine koyamazsın burak. koskoca galatasaray kimsenin çiftliği olamaz. özellikle de senin gibi düşük kalibre bir adamın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın