• 15221
    neymiş fatih terim’i eleştirme dozumla torrenti eleştirme dozum birbirinden farklıymış. bunları söyleyen yazar arkadaşlarımızı barındıran sözlüğümüz.
    e tabi farklı olacak. şu an takılan 4 yıldızdan neredeyse 2’sini kendisi başımızdayken aldık, avrupa’da kupamız varsa kendisi baş aktördür. elbette fatih terim’i eleştirirken alt perdeden eleştireceğim. kendisi olmadığında elde ettiğimiz şampiyonluklarda bile kendisinin payı olduğu şampiyonluklar var. kurduğu takım iskeletiyle gelen 2001 ve 2015 şampiyonlukları var. elbette fatih terim’i eleştirirken dikkat edeceğim. torrent’i eleştirirken aynı şekilde alt perdeden eleştirmeme sebep olacak bir başarısı var mı? bizi bırak, kariyerinde herhangi bir başarı var mı? galatasaray, antrenörün kendisini gösterme yeri midir? elbette torrent için üst perdeden eleştiri yapacağım.
    fatih terim’i alt perdeden eleştirme sebebim de galatasaray, torrent’i üst perdeden eleştirme sebebim de galatasaray. kimsede galatasaraylılık ölçer olmadığına göre üslubumuzu bilerek yazarlar hakkında konuşursak daha güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın