• 156
    gomis ve boey'in 11'de başlamasını eski rodrigues ve gomis ikilisi sonucunu çıkarmaya çalıştıkları izlenimi bıraktı bende. maç boyunca bağıra bağıra rakip savunmanın arkasına top atıp boey ile buluşturacağız diye uğraşmayıp bunu başarabilseydik olabilirdi de ama beceremedik. yoksa gomis'i duvar olsun, hava topu indirsin falan diye sahaya sürüyorsak futbol cahillerinin işidir bu. gomis'i ceza sahası içerisinde yüzü kaleye dönükken topla buluşturacak oyunu oynayamazsak adam maç boyunca sadece koşar durur. yediğimiz ikinci golde bile topa yükselemediği için rakibe rahatça vurdurdu ve seken top kalemizde gol oldu.

    pulgar'ı izlerken selçuk inan'ın son zamanlarını hatırladım. al topu yanındakine ya da geriye ver tamamdır. rakip oyuncular stoperlerimize baskı yapıyor kendisi arkada yürüyor bakıyor sadece ve boşluğa kaçayım da pas alayım derdinde değil. top bizdeyken çoğu zaman hep rakip arkasında gizleniyor.

    ihtiyacımız olan oyuncu bu diye daha iyi oyuncuyu* almayan futbol aklı başımızda şu an ve bu beni epey tedirgin ediyor gelecek için.

    taylan bile çok çok daha verimli kendisinden.

    emre kılınç'ın ise pas şiddetini ayarlayamaması dikkatimi çekiyor son maçlarda. ve kendisini inatla sağ kanatta oynatıyoruz. bence asıl yeri sol kanat ya da sol iç.

    futbolcularımızın kafası da sahada değil gibi. brkaç defa dikkatimi çekti top savunma oyuncularımızdayken diğer oyuncular seyretmeye başladı.

    ilk yarının sonlarına doğru kerem rakibe bastı gomis syretmese o topu alıp gol atabilirdi.

    akıllar barcelona maçında mıydı? öyleyse başlarım futbolcularımızın profesyonelliğine!

    10 mart 2022 barcelona galatasaray maçı'nda çok daha yetenekli oyuncular var ve o maçta korkarım ki kalemize gelen 8 şutun 6'sını yiyebiliriz gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın