resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 4828
    penaltı kullanmasına izin verilmemesi gereken as santraforumuz.

    dün statta penaltı olduktan sonra gomis'in topun başına geçtiğini görünce yanımda video çekmek için telefonunu çıkaran arkadaşıma "boşuna çekme kaçıracak" dedim. o kadar emindim, o kadar hazırdım ki kaçırmasına. kaçırdıktan sonra da hiç şaşırmadım. kızmadım. göztepe maçında attığı 2 penaltıda da anksiyete krizi yaşamıştım. hatta bence o penaltıları da gomis'ten ziyade irfan can yedi.

    al hilal takımında da sürekli penaltıları kullanıyormuş. moussa marega takıma katıldıktan sonra da ısrarla kendisi kullanmış ve birkaç tane de penaltı kaçırmış. gomis'in böyle bir hastalığı var. bu hastalık belki de bizi şampiyonluktan edecekti. yine bir göztepe deplasmanında... maaşında fedakarlıkla galatasaray'a geldim dedi. belli ki çok istekli. oturulsun konuşulsun, güzel abim atma şu penaltıları desinler. dil döksünler. bence ikna olacaktır.

    onun dışında mevcut kadroda "as santraforumuz" kendisi. 45 dakikalık fiziği varsa 45 dakika, 60 dakika oynayacaksa da 60 dakika hiç fark etmez, zurnanın zırt dediği yerde gomis'i oyuna almak şart. kalan dakikalarda mohamed "defansif" forvet olarak sahada kalabilir. nitekim gayet iyi pres yapıyor. kalan 10 küsür maçta roller gayet net. artık forvet bölgesinde karmaşa kalmadı bence. seneye mohamed satılmazsa tek kulvarda böyle akar gideriz. mohamed satılırsa da diagne back-up olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın