resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2656
    kaptanım, inşallah rize ile küme düşersin inşallah en kötü sonuçları alırsın da rezil rüsva olursun, bunu can-ı gönülden çok istiyorum. seni çok seven bir insanım ama 3 kuruş para için şu rize'nin başına geçecek kadar ne yaşadın onu çok merak ediyorum. inşallah tahir kıran'dan aldığın 3 kuruş ile çoluk çocuğun aç kalmıyordur.

    2008'den beri rize'yi ilk kez iki maçta da yendik. 27 şubat 2022 galatasaray çaykur rizespor maçında kendisi rize'nin başındaydı, ilk yarıdaki maçta da diğer galatasaraylı denilen hamza hamzaoğlu. topçularınızı sahaya canlı bomba gibi çıkarıyorsunuz. rize'nin diğer maçlarına bakıyorum hepsi süt dökmüş kedi gibi. ne rize aşkıymış ama he sizdeki. galatasaray allah muhafaza gerçekten küme düşme tehlikesi geçirse bir bardak su vermek yerine en önce siz tekme atmak istersiniz. ben kötü ayrıldığım şirket hakkında bile kötü konuşmamaya çalışırım, siz sizi yoktan var eden, mal mülk sahibi yapan kulübün her zaman karşısında yer alırsınız.

    neyse, dediğim gibi. inşallah rize ile küme düşersin. hak ettiğin bundan fazlası değil. alanya'dan kıçına tekme yediğin gibi rize'den de yiyeceksin. sonra tv'ye çıkıp ühü ühü ühü galatasaray anısı anlatırsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın