resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2579
    şu ekmek parası geyiği çok utanç verici, kaptan ekmeği fazla kaçırıyor sanırım nitekim rize’den alacağı parayla bir kaç ekmek fırını açıp mahalleliyi ekmek masrafından kurtarır. rizespor’da iş bulamasa ekmeğe muhtaç olacakmış gibi savunmayın allah aşkına. bu gün hiç teknik adamlık teklifi alamasa bile hangi kanala gitse yorumcu olarak hayat standardını sürdürecek parayı kazanır bülent korkmaz. rize’nin fikstürdeki ilk karşılaşması galatasaray, bunu bilmeme imkanı yok aklınca terim sonrası kendini değerlendirmeyen galatasaray’a ders verecek. ya kaptan bunlar ufak hesaplar, bunlar seni yüceltmez.

    bu arada rizespor’u biz burada denk görüp muhatap almıyoruz efsane kaptan diye yere göğe sığdıramadığız adam bizi rizespor konuşmak zorunda bırakıyor. rizespor küçük ama mide bulandırıyor. ben taraftar olarak profesyonel olmak zorunda değilim galatasaray benim hissi bağımın olduğu bir kulüp beş kuruş para kazandırmış değil. kendisinin profesyonellik maskesi takıp rizespor çalıştırmasını tasvip etmiyorum, hiçbir koşulda onaylamıyorum. umarım nef stadyumu‘nda farklı kaybeder. torrent bu taraftara zerre yakınlık duyuyorsa, az biraz saygı duyuyorsa gerekeni yapar söz konusu maçta. mevlevi dergahı mı burası her yakışıksız hareket yapanı efsane diyerek yüceltelim? rizespor kim kaptan? her fırsatta bu kulübün önüne taş koymaya çalışan devrin adamının başkan olduğu kulüp değil mi? bilmiyor muydun bunu? kendinize ve sizi buraya getiren kulübe saygınız olsun. hamza hoca da 3 kupa alan nadir hocalardandı gitti kendini rezil etti, sen de daha doğru düzgün tecrüben yokken koca galatasaray’a hoca oldun. özgeçmişinde galatasaray yönetmek olan bir teknik adam nasıl bunu kullanamayıp böylesine rezil tercihler yapar ben anlamıyorum.

    bunu da linç edilmek pahasına söylüyorum; bülent hoca galatasaray’a düşman olan kulübe gidip tam da bizim maçımızdan önce imza atmayı profesyonellik gereği hak görüyorsa, ben de kendisinin galatasaray efsanesi olmaktan çok uzakta olduğunu söylemeyi hak görüyorum. galatasaray’a saygı göstermeyen, benden saygı beklemesin.

    nihat özdemir’in, servet yardımcı’nın sponsorluğuyla aylarca beklediğimiz gedson’u alıp aklınca transfer çalımı atan, fatih terim’in galatasaray ve türk futbolundan ihracı için lobi faaliyetleri yürüten, oğulcan mevzusunda yaptıkları çirkeflikle oyuncunun lisansını aylarca askıda bekleten, her maçımızda bir oyuncumuzun ayağını kıran rizespor’a gidişin profesyonellikle kapanacaksa ne diyelim kaptan, hayırlı işler. ayrıca kaptan çok iyise gidip papaz olsun. özel hayatında kaliteli bir insan olduğuna şüphem yok ama özel hayatında nasıl bir insan olduğunu değerlendirmek bizim haddimiz bile değil nitekim futbol dünyasında tanıdık kendisini, yine bu dünyadaki konumuyla değerlendiriyoruz.

    şunu da söyleyeyim sevgili kaptan,ben deliler gibi sevdiğim terim'i demirören'li milli takıma gitti diye yerden yere vurdum zamanında senden sözümü esirgeyecek değilim ama gün gelir yollarımız kesişir, bize başarılar yaşatırsın o zaman barışırız futbolculuğunda verdiğin hizmeti unutacak kadar vefasız değiliz.

    tff yetkililerinin çaykur rizespor’a sponsor olan şirketleri için buyurun; https://gss.gs/gWW.jpeg
App Store'dan indirin Google Play'den alın