resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1500
    twitter.com/1galatasaray11/status/1497475287994482690?t=fznıp3dgkche-_kvmpwr_g&s=19

    şu twitte bahsedilenin akla, mantığa, izaha uyan hiçbir yanının olmadığını bir tek ben görüyor olamam heralde. bir de oğulcan örneği falan veriliyor.

    yani biz morutan'ı 3 sene kadroda tutup oynatmazsak, becali bizi parayı ödemememize rağmen uefa'ya şikayet etmeyecek mi? ne yüce gönüllü bir adammış bu becali? tamam ödemiyorsun ama oynatmıyorsun da o zaman sorun yok mu demiş? üstelik oğulcan meselesiyle ne alakası var? biz oğulcanı oynatmamazlık etmedik, oynatamadık, neden? çünkü tff lisans vermedi. şimdi morutan ile oğulcan'ın meselesinin ne alakası var allah aşkına?

    dönelim torrent'e. morutan'ı kadroya almıyor. ama sakat, ama formsuz, ama disiplinsiz, belki de yetersiz görüyor; her neyse artık. yüzde yüz bir şey var ki sebep bunlardan biri. saçmasapan haberlere, hiçbir mantıksal zemini olmayan safsatalara inanmayınız.

    bir ekleme yapayın; bu saçmasapan haberler de heralde torrent'in morutan'ı kadroya almamasını aklama çabaları ama üzgünüm, herkes aptal değil. çıkıp açıkça şu şu sebepten almıyorum diyebilir ya da hiçbir şey de demiyebilir, mecbur da değil fakat bazı kişilerin "kadroya almıyor ama hemen kızmayın, aslıbda sebep bu:(" çabası gerçekten ciddiyse çok komik, şakaysa hiç komik değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın